Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κ.Φρουζής έλυνε κι έδενε στα σαλόνια της ΝΔ

Eurokinissi

«Ο Αντ.Σαμαράς συνελήφθη ψευδόμενος ότι δεν γνώριζε τον Φρουζή της Novartis», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή δημοσίευμα, κάνοντας λόγο για ρουσφέτει του πρώην πρωθυπουργού, όταν ήταν υπουργός Πολιτισμού, στον κ. Φρουζή για ακίνητο που το ΚΑΣ είχε κηρύξει διατηρητέο

«Έλυνε και έδενε ο Φρουζής», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις νέες αποκαλύψεις της εφημερίδας Documento για τις σχέσεις του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, με τον Κωνσταντίνο Φρουζή.

«Ο Αντώνης Σαμαράς συνελήφθη ψευδόμενος ότι δεν γνώριζε τον Φρουζή της Novartis. Η εφημερίδα Documento αποκαλύπτει σήμερα ότι όχι μόνο τον γνώριζε από το 2009, αλλά και μετά από επιστολή του Φρουζή, που ζητούσε τη στήριξή του, ως υπουργού Πολιτισμού τότε, έσπευσε να διαπράξει το ρουσφέτι που του ζητούσε και να αποχαρακτηρίσει ακίνητο που το ΚΑΣ είχε κηρύξει διατηρητέο», τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση.

Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει ότι «τελικά, τον Φρουζή όλοι τώρα κάνουν ότι δεν τον ξέρουν, αλλά όπως αποδεικνύεται έλυνε κι έδενε στα σαλόνια της ΝΔ», ενώ προσθέτει ότι «τα δείπνα στήριξης στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τα φιλικά mail που αντάλλασσαν, τα ιδιόχειρα σημειώματα του Σαμαρά, οι επιστολές Γεωργιάδη, όπως και το ρουσφέτι που αποκαλύπτει το Ντοκουμέντο, συνθέτουν μια σκοτεινή εικόνα υπόγειων σχέσεων, αλληλοεξυπηρετήσεων, και διαπλοκής, στην οποία το κόμμα της ΝΔ είναι "χωμένο μέχρι το λαιμό"».

Τέλος ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει ότι «αυτό εξηγεί με τον καλύτερο τρόπο γιατί με μια φωνή όλοι τους, τώρα που το σκάνδαλο Novartis αποκαλύπτεται, κάνουν λόγο για "σκευωρία"».

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ο Δένδιας, ο Άδωνις και το πολιτικό έλλειμμα του Κ. Μητσοτάκη

Η Νέα Δημοκρατία εγκατέλειψε τελικά την ιδέα της πρότασης μομφής, μια άθλια κίνηση τακτικισμού, που αποσκοπούσε στο να κερδηθεί χρόνος ώστε να προετοιμαστεί ο δεύτερος γύρος των άθλιων επεισοδίων της...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο