Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
23.5°C26.6°C
3 BF 38%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
20.2°C25.3°C
3 BF 38%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.9°C22.1°C
3 BF 56%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
22 °C
19.8°C23.8°C
5 BF 52%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
24.0°C24.9°C
3 BF 36%
Στο Λονδίνο με Μέι και Κόρμπιν
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Στο Λονδίνο με Μέι και Κόρμπιν

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της άτυπης συνάντησης εργασίας για θέματα μετανάστευσης και ασύλου που έχει συγκαλέσει ο Ζ.Κ. Γιούνκερ για την Κυριακή στις Βρυξέλλες, ο Αλέξης Τσίπρας αναχωρεί για επίσημη επίσκεψη στο Λονδίνο, από τη Δευτέρα έως την Τετάρτη.

Στην πρωτεύουσα της Βρετανίας, ο πρωθυπουργός θα έχει σημαντικές συναντήσεις με την πρωθυπουργό Τερέζα Μέι, αλλά και με τον αρχηγό του Εργατικού Κόμματος Τζέρεμι Κόρμπιν, καθώς επίσης και σειρά άλλων επαφών, ενώ θα απευθύνει ομιλία και στο London Business School.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα το απόγευμα, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Βρετανίας Γρηγόριο στην έδρα της Αρχιεπισκοπής. Εν συνεχεία, θα συναντηθεί με νέους Έλληνες επιστήμονες που εργάζονται στο Λονδίνο, στο Ελληνικό Κέντρο Λονδίνου.

Την Τρίτη, ο Αλ. Τσίπρας θα συναντηθεί με την πρωθυπουργό της Βρετανίας Τερέζα Μέι στην Downing Street. Αργότερα θα συναντηθεί με τον αρχηγό του Εργατικού Κόμματος Τζέρεμι Κόρμπιν.

Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού ολοκληρώνεται την Τετάρτη το μεσημέρι, με ομιλία στο London Business School. Αμέσως μετά θα αναχωρήσει ξανά για τις Βρυξέλλες, για να συμμετάσχει στη σύνοδο κορυφής την Πέμπτη και την Παρασκευή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL