Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.0°C25.9°C
3 BF 34%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
25 °C
23.4°C26.5°C
2 BF 33%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.0°C24.4°C
2 BF 51%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.7°C21.0°C
2 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
24.0°C24.0°C
1 BF 40%
Δ. Τζανακόπουλος: Η ΝΔ και ο Μητσοτάκης προσωπικά είναι κατώτεροι των περιστάσεων
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δ. Τζανακόπουλος: Η ΝΔ και ο Μητσοτάκης προσωπικά είναι κατώτεροι των περιστάσεων

Η ΝΔ και ο Κ. Μητσοτάκης προσωπικά είναι κατώτεροι των περιστάσεων σε ένα μείζον εθνικό θέμα αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος σχολιάζοντας την στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Στις 15 Μαΐου ο κ. Κουμουτσάκος είχε χαρακτηρίσει «απαράβατη προϋπόθεση» την ολοκλήρωση της συνταγματικής αναθεώρησης στην πΓΔΜ 'πριν από την κύρωση οποιασδήποτε συμφωνίας', προφανώς επειδή θεωρούσε πως κάτι τέτοιο θα ήταν αδύνατο να επιτευχθεί στη διαπραγμάτευση. Τώρα που η κυβέρνηση το πέτυχε, η κα Σπυράκη ζητά το ακριβώς αντίθετο, δηλαδή να απολέσει η χώρα τα κεκτημένα της διαπραγμάτευσης. Είναι προφανές ότι η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης προσωπικά είναι κατώτεροι των περιστάσεων σε ένα μείζον εθνικό θέμα» τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Νωρίτερα η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μ. Σπυράκη είχε δηλώσει: «Περιμένουμε από τον πρωθυπουργό να απαντήσει αν θα φέρει τη συμφωνία προς ψήφιση στη Βουλή πριν υπογράψει με τον ομόλογό του. Η Νέα Δημοκρατία ζητά απαντήσεις».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL