Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ο Ευ. Αντώναρος αδειάζει (ξανά) τον Κ. Μητσοτάκη για τον Δεκέμβρη του 2008

Eurokinissi

Για οργανωμένη προσπάθεια αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης το 2008, μίλησε ο πρώην ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή

"Την Αθήνα το 2008 δεν την έκαψε ο ΣΥΡΙΖΑ" τόνισε ο Ευάγγελος Αντώναρος, εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή.

Ειδικότερα μιλώντας στο ραδιόφωνο 24/7 υποστήριξε ότι το 2008 έγινε οργανωμένη προσπάθεια αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης με συνέργεια παραγόντων του εσωτερικού και του εξωτερικού.

Ανέφερε ότι τότε υπήρξαν εισηγήσεις να αναλάβει δράση ο στρατός παρά το γεγονός ότι υπήρχε πρόταση, ενώ σημείωσε ότι επικράτησε η άποψη ότι πρέπει να προστατευθούν οι ανθρώπινες ζωές. "Ήθελαν εκατόμβες νεκρών;" αναρωτήθηκε και κάλεσε τον Κ. Μητσοτάκη να παραδεχθεί το λάθος του, ότι δεν ψήφισε τον Πρ. Παυλόπουλο για ΠτΔ και να δεσμευθεί ότι θα τον προτείνει για μια ακόμη θητεία το 2019.

«Όταν είσαι σχεδόν άκαπνος στην άσκηση πραγματικής πολιτικής, την πατάς συχνά και διατυπώνεις διάφορες μπούρδες. Όπως οι επαναλαμβανόμενες τον τελευταίο καιρό αναφορές του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα γεγονότα του Δεκεμβρίου 2008 -- που τείνουν να του γίνουν εμμονή» είχε αναφέρει χθες ο Ευ. Αντώναρος μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Οι περικοπές μισθών είναι η αρχή

Ο περισσότερος κόσμος δεν το έχει συνειδητοποιήσει, υπνωτισμένος από το success story των καναλιών. Όμως το ξήλωμα της κοινωνικής συνοχής έχει ήδη ξεκινήσει με τη μείωση των μισθών κατά 20% και την απελευθέρωση των απολύσεων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις