Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
10.9°C14.5°C
2 BF 82%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
11.2°C13.9°C
3 BF 74%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
10.0°C12.1°C
2 BF 74%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ασθενείς βροχοπτώσεις
14 °C
12.5°C16.0°C
3 BF 84%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
10 °C
10.1°C10.2°C
3 BF 95%
Επιμένει ο Π. Καμμένος στην καταψήφιση του “Μακεδονία”
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Επιμένει ο Π. Καμμένος στην καταψήφιση του “Μακεδονία”

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα ψηφίσουν ποτέ λύση που να περιλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία», επανέλαβε ο υπουργός Άμυνας και ανέφερε ότι δεν τον ενδιαφέρει αν θα υπάρχει το «Ίλιντεν» ή το «Άνω» στην ονομασία της ΠΓΔΜ εφόσον υπάρχει ο όρος «Μακεδονία» που είναι μη αποδεκτός για το κόμμα του.

Παράλληλα, ο Πάνος Καμμένος υπογράμμισε, σε συνέντευξή του στον ρ/σ Alpha 989, ότι η προϋπόθεση που έδωσε η κυβέρνηση, ότι δεν θα έλθει στη Βουλή καμία συμφωνία αν προηγουμένως δεν έχουν γίνει αλλαγές στο Σύνταγμα της ΠΓΔΜ, προϋποθέτει εκλογές και δημοψήφισμα στην ΠΓΔΜ.

Πολύ δύσκολα θα υπάρξει πλειοψηφία 2/3 για την αλλαγή ονομασίας, σχολίασε και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη δήλωση του πρωθυπουργού της γειτονικής χώρας, Ζόραν Ζάεφ, ότι δεν θα προχωρήσει σε συνταγματική αναθεώρηση.

«Φτάσαμε κοντά γιατί πράγματι η Ελλάδα έκανε διαπραγματεύσεις. Κέρδισε το παιχνίδι επίρριψης ευθυνών. Οι ίδιοι αυτοκτονούν. Για εμένα είτε λέγεται Προφήτης Ηλίας είτε άνω είτε κάτω λέγεται “Μακεδονία”», είπε επίσης και πρόσθεσε ότι οι Σκοπιανοί ζουν με τον μύθο της Μακεδονίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL