Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.2°C22.4°C
2 BF 71%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
14.1°C17.0°C
3 BF 88%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
21 °C
19.4°C25.9°C
4 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
29 °C
26.1°C28.8°C
5 BF 30%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
16.9°C19.1°C
4 BF 88%
Ν. Βούτσης: Εντελώς της πλάκας τα περί παραίτησης του γ.γ. της Βουλής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ν. Βούτσης: Εντελώς της πλάκας τα περί παραίτησης του γ.γ. της Βουλής

Ως «εντελώς της πλάκας» χαρακτήρισε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης δημοσίευμα που αναφερόταν σε παραίτηση του γενικού γραμματέα της Βουλής Κώστα Αθανασίου με εντολή Μαξίμου και μάλιστα «ύστερα από τις αποκαλύψεις».

«Δεν είναι της πλάκας. Είναι εντελώς της πλάκας» είπε χαρακτηριστικά ο Ν. Βούτσης μιλώντας με δημοσιογράφους. «Δεν υπήρξε ποτέ ζήτημα παραίτησης του γραμματέα. Δεν ξέρω τι εννοεί ο καθένας όταν γράφει για Μαξίμου. Ουδέποτε το Μαξίμου έθεσε σε αμφιβολία την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στη Βουλή. Το αποτύπωμα είναι απολύτως δημοκρατικό» υπογράμμισε και πρόσθεσε: «δεν μπορώ να καταλάβω πώς βγήκε. Ούτε στο Μαξίμου μπορούν να το καταλάβουν. Ούτε ο ίδιος ο γενικός μπορεί». «Δεν με έχει απασχολήσει το δημοσίευμα για να το αποκρυπτογραφήσω» πρόσθεσε.

Ο πρόεδρος της Βουλής τόνισε ότι «δεν απάντησα σε τίποτα απ’ ότι έχει γραφτεί για τα ζητήματα αυτά. Επειδή είμαι του μισογεμάτου ποτηριού για μένα το ότι τέτοιου τύπου δημοσιεύματα δεν τυγχάνουν καμίας αναπαραγωγής – και σας συγχαίρω γι’ αυτό – δείχνει ότι το ρεπορτάζ δεν είναι σωστό ή δεν έχει το βάθος. Γι’ αυτό δεν τα σπουδαιολογώ όταν λένε ότι ο Βούτσης στήνει το κομματικό του κράτος».

«Αλίμονο αν ασχολιόμουν προσωπικά εγώ ή η διοίκηση της Βουλή για τον γερανό ή για το αν βγήκαν τρία φυτά ή αν χθες δύο υπουργοί που είναι φίλοι μου είχαν ξεχάσει ότι ψήφιζαν με ηλεκτρονική ψηφοφορία και έπιναν τον καφέ τους» τόνισε ο Ν. Βούτσης ζητώντας «να μην τα σπουδαιολογούμε. Είναι της πλάκας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL