Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Α. Καββαδία: Φασιστικές αθλιότητες ακροδεξιάς κοπής οι δηλώσεις Κατσίκη

Χαρακτήρισε τις δηλώσεις του βουλευτή των ΑΝΕΛ που ταυτίζει την ομοφυλοφιλία με την παιδοφιλία, ως «ομοφοβικές, εξοργιστικές, ρατσιστικές είναι φασιστικές αθλιότητες ακροδεξιάς κοπής που συνιστούν προσβολή της ίδιας της έννοιας Δημοκρατίας»

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αννέτα Καββαδία μίλησε Στο Κόκκινο και τον Γιώργο Τραπεζιώτη για όσα ειπώθηκαν χθες στη Βουλή με αφορμή τη σημερινή ψήφιση του νομοσχεδίου για την αναδοχή και την υιοθεσία παιδιών και τόνισε ότι το υγιές οικογενειακό περιβάλλον έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και αυτά είναι η αγάπη που μπορεί απλόχερα να προσφερθεί σ’ ένα παιδί και πως στόχος της κυβέρνησης είναι να αδειάσουν τα ιδρύματα, στα οποία η κατάσταση απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί καλή.

Η Α. Καββαδία χαρακτήρισε τις δηλώσεις του βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Κατσίκη, που ταυτίζει την ομοφυλοφιλία με την παιδοφιλία, ως «ομοφοβικές, εξοργιστικές, ρατσιστικές είναι φασιστικές αθλιότητες ακροδεξιάς κοπής που συνιστούν προσβολή της ίδιας της έννοιας Δημοκρατίας».

Σημείωσε πως με το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο, μέσα στο 2016, σε σύνολο 221 τεκνοθεσιών,  οι 43 (ποσοστό 20%) έγιναν από μονογονεϊκές οικογένειες, οικογένειες δηλαδή όπου «απουσιάζει» το πατρικό ή το μητρικό πρότυπο, χωρίς αυτό να έχει δημιουργήσει καμία απολύτως κοινωνική αναστάτωση και εξήγησε ότι το ίδιο θα γίνει και τώρα. Παράλληλα τόνισε ότι η ίδια θα επιμείνει στην υλοποίηση της συνεδριακής θέσης του ΣΥΡΙΖΑ, τη δυνατότητα γάμου και τεκνοθεσίας και στα ομόφυλα ζευγάρια.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

ΑΜΚΑ μόνο για Έλληνες

Δεν είχαν πει φυσικά πριν τις εκλογές ότι θα καταργήσουν τον ΑΜΚΑ για τους μετανάστες και τους αιτούντες άσυλο. Πρώτον, για να μην αποξενωθούν από μια ομάδα φιλελεύθερων ψηφοφόρων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο