Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Τ. Αλεξιάδης: Όσοι προέβλεπαν την καταστροφή δεν έχουν πια τι να πουν

Ο Τρ. Αλεξιάδης αναφέρθηκε στις προσπάθειες πολιτικών κύκλων να υποθηκευτεί το τι θα γίνει μετά την ολοκλήρωση της τέταρτης αξιολόγησης και στην προπαγάνδα του «μαύρου μετώπου»

Ο συντονιστής του Τμήματος Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Τρύφωνας Αλεξιάδης, μίλησε Στο Κόκκινο και τον Στάθη Σχινά για τι πρέπει να γίνει μέχρι να κλείσει το πρόγραμμα, ενώ αναφέρθηκε και στις εξελίξεις των συζητήσεων για το θέμα της διαχείρισης του χρέους με στόχο την ελάφρυνση του.

Ο Τρ. Αλεξιάδης αναφέρθηκε στις προσπάθειες πολιτικών κύκλων να υποθηκευτεί το τι θα γίνει μετά την ολοκλήρωση της τέταρτης αξιολόγησης και στην προπαγάνδα του «μαύρου μετώπου», που δεν έχει διαφορετική πολιτική πρόταση να καταθέσει καθώς όλοι καταλαβαίνουν την αναγκαιότητα τόσο της ολοκλήρωσης της όσο και το να βγει η χώρα στις αγορές.

Σημείωσε ότι έχουμε μια ενδιαφέρουσα περίοδο «με πυκνά γεγονότα καθώς κλείνει ένας μεγάλος κύκλος στον οποίο με ευθύνες που ανέλαβε η Αριστερά από το 2015 και μετά μπορέσαμε και κάναμε ό,τι ήταν δυνατόν στις συνθήκες που είχαμε».

Ο Τρ. Αλεξιάδης εξήγησε ότι αυτή η περίοδος κλείνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, και τώρα πια δεν είμαστε σε μια φάση προβλέψεων, βλέπουμε πολλές θετικές ειδήσεις και πρέπει να γίνουν πολλά βήματα μέχρι να κλείσει το πρόγραμμα».

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πίσω από το παραπέτασμα της γελοιότητας

Είναι το λιγότερο αστεία και γραφικά τα κυβερνητικά στελέχη, όταν βγαίνουν στα κανάλια να εξηγήσουν ότι το πακέτο των 37 δισ. η Ελλάδα το κέρδισε με το σπαθί του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τις εξαιρετικές διαπραγματευτικές του δυνατότητες και με τις λαμπρές επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο