Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.1°C20.4°C
2 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
12 °C
10.8°C13.3°C
1 BF 89%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
18 °C
17.1°C19.8°C
6 BF 76%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
22.7°C25.8°C
4 BF 39%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
13.4°C13.5°C
1 BF 92%
Παυλόπουλος - Γιούνκερ: Η Ε.Ε. έχει ανάγκη από την Ελλάδα (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Παυλόπουλος - Γιούνκερ: Η Ε.Ε. έχει ανάγκη από την Ελλάδα (Video)

«Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η πλειοψηφία του ελληνικού λαού στηρίζει την πορεία της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και αναγνωρίζει την καθοριστική συμβολή σας για την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρώπη και την ευρωζώνη, και μάλιστα μέσα από μία πολύ κρίσιμη συγκυρία», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απευθυνόμενος στον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, κατά τη συνομιλία που είχαν οι δύο άνδρες στο Προεδρικό Μέγαρο.https://www.youtube.com/embed/IgK6b9Eva8Y?rel=0

«Σας διαβεβαιώνω επίσης ότι αυτή η συμβολή σας αποδεικνύει και το μέγεθος της προσωπικότητάς σας ως μεγάλου ευρωπαίου ηγέτη γιατί υπερασπιζόμενος την Ελλάδα στην ουσία υπερασπιστήκατε τη συνοχή και την ενότητα της Ευρωπαΐκής Ένωσης και της ευρωζώνης», πρόσθεσε ο ΠτΔ.

Ενώ σε άλλο σημείο, ο ίδιος υπογράμμισε ότι η Ε.Ε. έχει ανάγκη από την Ελλάδα, πέραν των άλλων, και ως λίκνο του ευρωπαϊκού πολιτισμού.

«Καλωσορίσατε, καλή διαμονή κύριε ρόεδρε στην Αθήνα που τόσο αγαπάτε», είπε κλείνοντας ο κ. Παυλόπουλος.

«Πιστεύω ότι η Ελλάδα είναι η δεύτερή μου πατρίδα. Ακόμα και τις πιο δύσκολες στιγμές για τη χώρα, εγώ παρέμεινα πιστός στον ελληνικό λαό», τόνισε, από την πλευρά του, ο Ζ. Κλ. Γιούνκερ, κατά το σύντομο διάλογο που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας παρουσία δημοσιογράφων και τηλεοπτικών συνεργείων.

Παρών στη συνάντηση, και ο Επίτροπος Δ. Αβραμόπουλος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL