Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αποκάλυψη Π. Πολάκη: Από τα ταμεία του ΚΕΕΛΠΝΟ λείπουν 230 εκατ. ευρώ (Video)

Eurokinissi

Τα στοιχεία προέκυψαν τις τελευταίες 10 μέρες όταν η ηγεσία του υπουργείου Υγείας κατάφερε να συγκεντρώσει όλους τους ισολογισμούς

Από τα ταμεία του ΚΕΕΛΠΝΟ λείπουν 230 εκατ. ευρώ αποκάλυψε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης καταθέτοντας στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα σκάνδαλα στο χώρο της υγείας. Το ποσό αυτό λείπει από το 2007 και μετά είπε ο Π. Πολάκης.

Τα στοιχεία προέκυψαν τις τελευταίες 10 μέρες όταν η ηγεσία του υπουργείου Υγείας κατάφερε να συγκεντρώσει όλους τους ισολογισμούς.

«Ενώ το ΚΕΕΛΠΝΟ πήρε 750 εκατ. και ξόδεψε 522 εκατ. ευρώ, το ταμειακό υπόλοιπο των λογαριασμών του ΚΕΕΛΠΝΟ, που ήταν παραδόξως πολλοί, είναι 3.173.703 ευρώ. Πού είναι τα υπόλοιπα; Αυτό σημαίνει άμεση επέμβαση εισαγγελέα», τόνισε ο Π. Πολάκης και πρόσθεσε: «εδώ είναι που πήγαν και που βρίσκονται 230 εκατ. ευρώ. Έμαθα ότι ειδικά τα τελευταία χρόνια -διότι το 2011 σταμάτησαν να πηγαίνουν ορκωτοί ελεγκτές- το 2012, 2013 και 2014 είναι μαύρη τρύπα».

Ακόμη ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κατήγγειλε ότι πληρώνονταν προμήθειες και υπηρεσίες δύο φορές, κάνοντας λόγο για «συμμορία» μέσα στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια