Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Νέο επεισόδιο στην Βουλή από την Χρυσή Αυγή: Ο Κασιδιάρης αποκάλεσε «Τούρκο» τον Μ. Μουσταφά

Eurokinissi

Ο Ηλ. Κασιδιάρης αποκάλεσε «Τούρκο» τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μ. Μουσταφά ζητώντας να φύγει από την συνεδρίαση της Επιτροπής Εξωτερικών κι Άμυνας της Βουλής! - Ν. Κοτζιάς: «Λες ό,τι λένε οι Τούρκοι»

Για πολλοστή φορά η Χρυσή Αυγή δημιούργησε επεισόδιο στην Βουλή, με τον Ηλ. Κασιδιάρη να ζητά να αποχωρήσει από την συνεδρίαση της Επιτροπής Εξωτερικών κι Άμυνας της Βουλής ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μ. Μουσταφά επειδή … «είναι Τούρκος»! Η συνεδρίαση της Επιτροπής είναι κλειστή καθώς γίνεται ενημέρωση από τον υπουργό Εξωτερικών Ν. Κοτζιά και τον Κύπριο υπουργό Εξωτερικών Ν. Χριστοδουλίδη σχετικά με τις πρόσφατες εξελίξεις σε Αιγαίο και Κύπρο.

Ο Ηλ. Κασιδιάρης επικαλέστηκε τις δηλώσεις του … Τούρκου προέδρου Ρ.-Τ. Ερντογάν περί «τεσσάρων Τούρκων βουλευτών» στο Ελληνικό κοινοβούλιο και ζήτησε να αποχωρήσει ο Μ. Μουστουφά πριν συνεχιστεί η συνεδρίαση. Τόσο ο Ν. Κοτζιάς, όσο και βουλευτές από τα άλλα κόμματα της Βουλής επέκριναν έντονα τον Ηλ. Κασιδιάρη και την Χρυσή Αυγή, καθώς υιοθετούν άκριτα τις δηλώσεις του Ρ.-Τ. Ερντογάν. «Λες ό,τι λένε οι Τούρκοι» φέρεται να είπε στον Ηλ. Κασιδιάρη ο Ν. Κοτζιάς.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η Αριστερά στην πρώτη γραμμή!

Το ότι η χώρα έχει βγει από τα Μνημόνια και βρίσκεται σε έναν δρόμο ανάπτυξης μπορεί πλέον να θεωρηθεί γεγονός. Η Νέα Δημοκρατία έχει συρθεί στην ψήφιση όλων των μέτρων που υλοποιεί η κυβέρνηση μετά...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο