Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

"Ό,τι έχει αποκαλυφθεί για Novartis ωχριά μπροστά στα επερχόμενα"

Eurokinissi

«Σήμερα, δυστυχώς, ο γιος Κυριάκος δεν δικαιώνει τον πατέρα του, σαν να μην είναι παιδί του. Έσπευσε να υιοθετήσει τα περί "αρχισυμμοριτών' και περί 'σκευωριών'»

«Η Novartis έχει φέρει στο ίδιο στρατόπεδο δεξιούς και αριστερούς. Οι μεν επιδιώκουν την τιμωρία και την επιστροφή των κλεμμένων και οι δε το 'κουκούλωμα'» δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, Νίκος Νικολόπουλος.

O N. Νικολόπουλος χαρακτηρίζει την υπόθεση μέγα σκάνδαλο που δεν έχει μονόπλευρα χαρακτηριστικά και υποστηρίζει πως «δεξιές, κεντρώες και αριστερές καθαρές συνειδήσεις συνεχίζουν τον αγώνα για κάθαρση, που κάποτε "μπροστάρισσα" ήταν η ΝΔ».

Ακολούθως ο ανεξάρτητος βουλευτής εστιάζει την κριτική του στον πρόεδρος της ΝΔ, όπως αναφέρει στην ίδια ανακοίνωσή του, λέγοντας: «Καθ' ομολογία Μητσοτάκη (του "ξέφυγε" και το μετάνιωσε…) υπάρχει σκάνδαλο Novartis. Κι αφού υπάρχει σκάνδαλο υπάρχουν και εμπλεκόμενοι. Ποιοι, τελεσίδικα θα μας το πει η Δικαιοσύνη. Νηφάλια δε, προτρέπω τους πάντες να μην προτρέχουν. Ό,τι έχει αποκαλυφθεί μέχρι τώρα, δική μου αίσθηση είναι ότι ωχριά μπροστά στα επερχόμενα. Άλλωστε μόλις "άνοιξε" η έρευνα. Σήμερα, δυστυχώς, ο γιος Κυριάκος δεν δικαιώνει τον πατέρα του, σαν να μην είναι παιδί του. Έσπευσε να υιοθετήσει τα περί "αρχισυμμοριτών" και περί "σκευωριών".

Ποιος ξέρει πόσα "γραμμάτια" ή "τιμολόγια" προς εξόφληση έχει στα χέρια του...Όφειλε να γνωρίζει ότι ανάμεσα στους προστατευόμενους μάρτυρες του σκανδάλου είναι και αξιωματούχοι της Ν.Δ. Όφειλε να θυμάται ότι οι 10 κάλπες που στήθηκαν τώρα στη Βουλή είναι η "πατέντα" Βενιζέλου, με τις αντίστοιχες έξι κάλπες για το φιάσκο του Βατοπεδίου, τις οποίες πριν από 7 χρόνια είχε εγκρίνει ο Κυριάκος (και ο Σαμαράς…), για να "τραβήξουν το χαλί κάτω από τα πόδια" του Κ. Καραμανλή».

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Επικίνδυνοι ακροδεξιοί πολιτικάντηδες

Τα επικίνδυνα παιχνίδια που παίζει η Ν.Δ. με τα εθνικά θέματα, επιχειρώντας να αμφισβητήσει τον πατριωτισμό της κυβέρνησης, δεν δείχνουν ούτε σοβαρό κόμμα εξουσίας σε μια ευρωπαϊκή χώρα ούτε κόμμα...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο