Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
21.8°C28.0°C
3 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
26 °C
24.4°C28.5°C
2 BF 43%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
23 °C
22.7°C27.6°C
3 BF 55%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
24 °C
21.5°C25.8°C
5 BF 34%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
29 °C
28.9°C29.0°C
0 BF 21%
Το ατόπημα Α. Γεωργιάδη - Χ. Αθανασίου στη Βουλή
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Το ατόπημα Α. Γεωργιάδη - Χ. Αθανασίου στη Βουλή

Σε απίστευτο ατόπημα υπέπεσαν οι βουλευτές της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης και Χαράλαμπος Αθανασίου υποστηρίζοντας ότι γνωρίζουν πως ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος μιλούσε τηλεφωνικά με την εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη!

«Ανοίξτε τις τηλεφωνικές σας συνδιαλέξεις και θα δείτε ότι και από τα κινητά σας και από τα σταθερά σας μήνες μιλούσατε τους τελευταίους τρεις μήνες», είπε ο Χ. Αθανασίου προκαλώντας τα σχόλια των βουλευτών. Ακούγοντας τις αντιδράσεις τους ο αμήχανος Χ. Αθανασίου ισχυρίσθηκε πως «δεν τους παρακολουθούσε κανείς. Τους άκουγαν. Και οι γραμματείς του Πρωτοδικείου τους άκουγαν».

Αμέσως μετά όμως ο Αδ. Γεωργιάδης επανάλαβε τα περί συνομιλιών Παπαγγελόπουλου – Τουλουπάκη. «Γιατί αρνείστε να ανοίξετε τα τηλέφωνά σας; Μήπως γιατί μιλάγατε 25 φορές την ημέρα με την Τουλουπάκη; Αν τα ανοίξετε θα πάτε φυλακή. Αλλά θα ανοίξουν τα τηλέφωνά σας», είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

«Δεν θα υποπέσω σε σώου. Είστε αγενέστατος δεν έχετε το ύφος για να μιλάτε στο κοινοβούλιο και συνεχίζετε να απειλείτε. Κανένα τηλεφώνημά μου δεν έχει παράνομη πράξη», του απάντησε ο Δ. Παπαγγελόπουλος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL