Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κ.Παπακώστα: Η ΝΔ λειτουργούσε με κανόνες και αυτό φαίνεται να αλλάζει

Eurokinissi

Η πρώην βουλευτής της ΝΔ σημειώνει ότι η θέση της όσον αφορά την ανάγκη παραίτησης του Ά.Γεωργιάδη από την αντιπροεδρία, λόγω της εμπλοκής τού ονόματός του στην υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ, δεν έχει αλλάξει

Κριτική στη ΝΔ ασκεί η πρώην βουλευτής του κόμματος, Κατερίνα Παπακώστα, τονίζοντας πως η θέση της όσον αφορά την ανάγκη παραίτησης του Άδωνι Γεωργιάδη από την αντιπροεδρία, λόγω της εμπλοκής τού ονόματός του στην υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ, δεν έχει αλλάξει.

Μάλιστα, με αφορμή την αποπομπή του Ευάγγελου Αντώναρου, η ανεξάρτητη βουλευτής σε συνέντευξή της στη Νέα Σελίδα, επισημαίνει πως πάγια θέση της ΝΔ ήταν να λειτουργεί με κανόνες. «Αυτό φαίνεται να αλλάζει και θα αξιολογηθεί» σημειώνει.

Όσον αφορά την υπόθεση της Novartis, η κ. Παπακώστα τη χαρακτηρίζει πολύ σοβαρή, ζητώντας να διερευνηθεί σε βάθος και να εξεταστούν όλα τα στοιχεία και όσα λέγονται να βασίζονται σε αποδείξεις.

«Να έρθουν όλα στο φως με θεσμικό τρόπο. Το σύνολο του πολιτικού κόσμου οφείλει να συμβάλει στη διαλεύκανση αυτού του σκανδάλου, το οποίο είναι διεθνές. Έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη, διότι πρέπει να μάθουμε να λειτουργούμε με κανόνες. Πρέπει να υπηρετούνται από εμάς τους πολιτικούς, προκειμένου να χτίσουμε ξανά σχέση εμπιστοσύνης με τον λαό. Θεωρώ πως, αφού η Δικαιοσύνη αποφανθεί οριστικώς και εκτιμηθεί η ζημιά εις βάρος του δημοσίου συμφέροντος, αυτή θα πρέπει να διεκδικηθεί εις ολόκληρον» αναφέρει αναφέρει χαρακτηριστικά η ίδια.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Το "αφήγημα"

Σε κάθε περιστατικό ακροδεξιάς βίας σκάνε μύτη οι “ισαποστάκηδες”. "Πώς τολμάει και μιλάει ο ΣΥΡΙΖΑ για επιθέσεις μίσους;" αναρωτιούνται. Αυτοί δεν δίχασαν την κοινωνία στις πλατείες των...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο