Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.7°C24.6°C
2 BF 54%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
18.0°C24.3°C
2 BF 53%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C20.9°C
4 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
19.9°C20.8°C
3 BF 56%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.4°C23.9°C
2 BF 35%
Χρ.Σπίρτζης για ηλεκτρονικό εισιτήριο: Το σύστημα έχει ομαλοποιηθεί πλήρως, δεν υπάρχει Γολγοθάς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Χρ.Σπίρτζης για ηλεκτρονικό εισιτήριο: Το σύστημα έχει ομαλοποιηθεί πλήρως, δεν υπάρχει Γολγοθάς

«Το σύστημα έχει ομαλοποιηθεί πλήρως, δεν υπάρχει Γολγοθάς» τόνισε σχετικά με την έκδοση ηλεκτρονικών εισιτηρίων στα ΜΜΜ ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Χρ. Σπίρτζης απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση της ΔΗ.ΣΥ. Χ. Κεφαλίδου. Αναφερόμενος σε όσους δικαιούνται ειδική τιμολογιακή πολιτική, ο Χρ. Σπίρτζης σημείωσε ότι «πρέπει να είναι γνωστός στο «σύστημα» κι ότι η έκδοση της προσωποποιημένης κάρτας στα εκδοτήρια κρατά τρία λεπτά.

Ο Χρ. Σπίρτζης επισήμανε ότι οι πύλες στους σταθμούς του Μετρό παραμένουν ανοικτές, καθώς δεν έχει διευθετηθεί ακόμα το ζήτημα με τις προσωποιημένες κάρτες όσων δικαιούνται ειδική τιμολογιακή πολιτική, αλλά και για να συνηθίσουν οι πολίτες το σύστημα και την χρήση της ηλεκτρονικής κάρτας.

Παράλληλα, ο Χρ. Σπίρτζης άφησε αιχμές για την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αποδίδοντάς της την ευθύνη γιατί δεν επιτράπηκε από την αρχή η ηλεκτρονική αίτηση για τις κάρτες.

«Εκθρέψατε το κίνημα «Πληρώνω πολύ περισσότερα»

Ο Χρ. Σπίρτζης δεν παρέλειψε να θυμίσει τις ευθύνες της προηγούμενης κυβέρνησης στο ζήτημα των εισιτηρίων των ΜΜΜ. Ο Χρ. Σπίρτζης παρατήρησε ότι, ενώ το σημερινό ηλεκτρονικό σύστημα σχεδιάστηκε το 2011, συμβασιοποιήθηκε τελικά στις 29/12/14. «Το βάλατε στο ψυγείο για να συντηρείτε κυκλώματα πλαστογραφίας εισιτηρίων» υπογράμμισε ο Χρ. Σπίρτζης αποδίδοντας στην προηγούμενη κυβέρνηση ότι επί των ημερών της εκτράφηκε το κίνημα «Πληρώνω πολύ περισσότερα», αλλά και το μοντέλο των κεφαλοκυνηγών της εισιτηριοδιαφυγής που κόστισε την ζωή δύο παιδιών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL