Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Καρατομήθηκε η υπεύθυνη Θεσσαλονίκης της ΝΔ με φόντο το "Μακεδονικό"

Η Β. Ευταξά είχε κατηγορηθεί ότι είχε συστήσει στα τοπικά στελέχη να κρατήσουν αποστάσεις από πρωτοβουλίες όπως συλλαλητήρια ή υπογραφές κειμένων για το «Μακεδονικό»

Έπεσαν τα πρώτα κεφάλια στη ΝΔ, με αφορμή τις διαπραγματεύσεις για την επίλυση του «Μακεδονικού», καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καρατόμησε την πρόεδρο της ΝΟΔΕ Θεσσαλονίκης Βασιλική Ευταξά.

Η Β. Ευταξά που αποτελούσε προσωπική επιλογή του Κ. Μητσοτάκη είχε κατηγορηθεί ότι είχε συστήσει στα τοπικά στελέχη να κρατήσουν αποστάσεις από πρωτοβουλίες όπως συλλαλητήρια ή υπογραφές κειμένων για το «Μακεδονικό».

Αντικαταστάτης της Β. Μεταξά ορίστηκε ο Αντώνης Γυφτόπουλος, περιφερειακός σύμβουλος με τον Απόστολο Τζιτζικώστα.

Η λιτή ανακοίνωση της ΝΔ:

«Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ορίζεται Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Θεσσαλονίκης, ο κ. Αντώνης Γυφτόπουλος. Ο κ. Γυφτόπουλος διαδέχεται στη θέση αυτή την κυρία Βασιλική Ευταξά».

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Το επόμενο βήμα

Θα ξημερώσει μια άλλη μέρα στις 21 Αυγούστου για την Ελλάδα; Για την καθημερινότητα του καθενός από μας η πρώτη απάντηση είναι όχι. Ούτε θα βρει κάθε άνεργος δουλειά, ούτε θα πάψουμε να μετράμε αν...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο