Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Θ. Παπαχριστόπουλος: Η μάχη κατά διαπλοκής και φοροδιαφυγής ενώνει ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ

Eurokinissi

Επισήμανε ότι αυτά τα στοιχεία είναι η κινητήρια δύναμη αυτής της συνεργασίας παρά τις όποιες διαφορές που υπήρχαν και θα υπάρχουν

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Θανάσης Παπαχριστόπουλος μίλησε Στο Κόκκινο και επισήμανε ότι τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ τους ενώνουν τέσσερα πράγματα.

Δηλαδή η μάχη κατά της διαφθοράς και της διαπλοκής, της μιντιακής διαπλοκής, η ανάγκη κάθαρσης του πολιτικού συστήματος και η πάταξη της φοροδιαφυγής όπως εξήγησε μιλώντας στον Δημήτρη Κουκλουμπέρη και τον Νίκο Σβέρκο. Επισήμανε ότι αυτά τα στοιχεία είναι η κινητήρια δύναμη αυτής της συνεργασίας παρά τις όποιες διαφορές που υπήρχαν και θα υπάρχουν.

Ο κ. Παπαχριστόπουλος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο λάθος του Κωνσταντίνου Ζουράρι, του οποίου την παραίτηση από τη θέση του υφυπουργού Παιδείας έκανε δεκτή ο πρωθυπουργός και σημείωσε πως κατά την άποψη του η καταλληλότερη στιγμή για να γίνει ανασχηματισμός είναι ο ερχόμενος Αύγουστος αφού βγει η χώρα από τα μνημόνια.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Νέα Δημοκρατία: Αμηχανία, πανικός και σύγχυση

Από τις 21 Αυγούστου και μετά είναι ολοένα και πιο δύσκολο να παρακολουθήσεις κανείς τη Νέα Δημοκρατία. Το νομοσχέδιο που προβλέπει μείωση των ασφαλιστικών εισφορών για ελεύθερους επαγγελματίες,...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο