Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.4°C21.6°C
2 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
19 °C
15.6°C20.8°C
2 BF 70%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.7°C19.8°C
4 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
25 °C
22.5°C24.8°C
2 BF 34%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
20.9°C22.3°C
3 BF 46%
Η Επιτροπή Πόθεν Έσχες καλεί Μαρέβα Μητσοτάκη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Η Επιτροπή Πόθεν Έσχες καλεί Μαρέβα Μητσοτάκη

Η ΝΔ αποκάλυψε ότι ζητούνται περαιτέρω στοιχεία από την Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη για το πόθεν έσχες της! Ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ και μέλος της Επιτροπής για τα πόθεν έσχες Κώστας Τσιάρας μιλώντας με δημοσιογράφους αποκάλυψε ότι επικοινώνησε με την πλευρά Μητσοτάκη η οποία του επιβεβαίωσε ότι της εστάλη επιστολή από την πρόεδρο της Επιτροπής Τασία Χριστοδουλοπούλου. Η επιστολή φέρεται να ζητά στοιχεία για τα εισοδήματα την περιουσία της Μ. Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη και τις μεταβολές που υπήρξαν σε αυτές από το 2006 έως και το 2015.

Ο Κ. Τσιάρας κατήγγειλε στους δημοσιογράφους την Τ. Χριστοδουλοπούλου υποστηρίζοντας ότι «η πρόεδρος της Επιτροπής δεν ενημέρωσε κανένα. Το χειρότερο είναι ότι η εμπιστευτικότητα με την οποία δεσμεύονται τα μέλη της Επιτροπής στη λογική αυτής της σύνθεσης και αυτής της κυβέρνησης δεν υπάρχει. Μόλις προ ημερών υπήρχε αίτημα άρσης ασυλίας των βουλευτών επειδή δεν τήρησαν την εμπιστευτικότητα. Παρόλα αυτά η λογική των επιλεκτικών διαρροών είναι κυρίαρχο στοιχείο μίας επιλεκτικής αντίδρασης. Είναι ώρα ο πρόεδρος της Βουλής να αναλάβει πρωτοβουλία για την λειτουργία της επιτροπής».

«Η κυβέρνηση βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο. Οσμή σκανδάλου στην υπόθεση της Σαουδικής Αραβίας προϋπολογισμός που δεν βγαίνει προαπαιτούμενα που θα έρθουν σε λίγο. Το να επιστρέφει κανείς σε κλεισμένες υποθέσεις προφανώς είναι διέξοδος πολιτικής. Πιθανότατα θα έπρεπε κανείς να ανοίξει τα πόθεν έσχες Τσίπρα Φλαμπουράρη Σταθάκη» είπε ο Κ. Τσιάρας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL