Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
11.2°C18.1°C
2 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
14 °C
10.6°C16.9°C
2 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
10.0°C15.5°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C16.4°C
2 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
9 °C
8.9°C14.6°C
0 BF 81%
Διαφορετική ονομασία για τον νέο φορέα θα προτείνει η ΔΗΜΑΡ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Διαφορετική ονομασία για τον νέο φορέα θα προτείνει η ΔΗΜΑΡ

Νέα, διαφορετική ονομασία για τον υπό συγκρότηση ενιαίο φορέα της κεντροαριστεράς θα προτείνει την Πέμπτη το πρωί η ΔΗΜΑΡ, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της "Αυγής".   

Η πρόταση για διαφορετική ονομασία έρχεται λίγες ώρες μετά την έντονη δυσφορία που έχει προκαλέσει στη ΔΗΜΑΡ και τον πρόεδρό της, Θ. Θεοχαρόπουλο, η "μονομερής" κίνηση Γεννηματά-Θεοδωράκη να αποφασίσουν και να ανακοινώσουν - χωρίς συνεννόηση με τις υπόλοιπες πλευρές που συμμετέχουν στη ΔΗ.ΣΥ. και στο εγχείρημα ευρύτερα - το όνομα του νέου φορέα "Κίνημα Αλλαγής".
 
Ο Θ. Θεοχαρόπουλος, μεταξύ άλλων, σημείωνε σήμερα (ρ/σ Στο Κόκκινο 105,5): "είμαστε ως Δημοκρατική Συμπαράταξη ένας συνασπισμός κομμάτων, ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ. Και το ένα κόμμα από τα δύο, η ΔΗΜΑΡ, ενημερώθηκε για το θέμα αφού ανακοινώθηκε από την κ. Γεννηματά και τον κ. Θεοδωράκη. Αυτό σε ένα πολυκομματικό φορέα είναι τουλάχιστον αδιανόητο και στα δύο χρόνια του εγχειρήματος είναι πρωτοφανές αυτό που έχει συμβεί".

Πέραν όλων των άλλων ζητημάτων που εγείρονται από αυτούς τους χειρισμούς, μόλις στο ξεκίνημα του εγχειρήματος για κάτι "νέο", η πρωτοβουλία αυτή από Χαρ. Τρικούπη και Σεβαστουπόλεως - όπως παρατηρούν τα τελευταία εικοσιτετράωρα ορισμένα στελέχη της Αγ. Κωνσταντίνου- είναι ως εάν να προσπαθεί να επιβάλει τον Στ. Θεοδωράκης και το Ποτάμι (σ.σ. τον 4ο στην κατάταξη της εκλογικής κούρσας επικεφαλής του Ποταμιού), σε... δεύτερο πρωταγωνιστικό ρόλο στο εγχείρημα. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL