Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Σε Παρίσι και Βρυξέλλες ο Αλέξης Τσίπρας

Γ.Τ. πρωθυπουργού / Andrea Bonetti

Την Παρασκευή, ο πρωθυπουργός θα έχει πρόγευμα εργασίας με τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας, Εμανουέλ Μακρόν

Στο Παρίσι θα βρίσκεται από αύριο ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να βραβευθεί από τον Δικηγορικό Σύλλογο Παρισίου και την πολιτική επιθεώρηση Politique Internationale. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη γαλλική πρωτεύουσα, ο Πρωθυπουργός θα έχει επίσης συναντήσεις με εκπροσώπους γαλλικών επιχειρήσεων.
Το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού στο Παρίσι έχει αναλυτικά ως εξής:
08:20 Πρόγευμα εργασίας με μέλη της πολιτικής επιθεώρησης Politique Internationale
10:00 Βράβευση από την Επιτροπή της Politique Internationale με το  Βραβείο  Πολιτικού Σθένους (Prix du Courage politique)
13:00 Γεύμα εργασίας  με στελέχη επιχειρήσεων
18:30 Βράβευση από τον Δικηγορικό  Σύλλογο  Παρισίου με  το Βραβείο Προσήλωσης στο Ευρωπαϊκό Ιδεώδες (Prix de l'Engagement européen)
Ομιλία  του Πρωθυπουργού προς τα μέλη  του Δικηγορικού Συλλόγου Παρισίου
Δεξίωση προς τιμήν του Πρωθυπουργού
Το πρωί της Παρασκευής, 24 Νοεμβρίου, ο Πρωθυπουργός θα έχει πρόγευμα εργασίας με τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας, κ. Εμανουέλ Μακρόν.
Στη συνέχεια ο Πρωθυπουργός θα μεταβεί στις Βρυξέλλες, προκειμένου να συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής για την Ανατολική Εταιρική Σχέση, όπου συμμετέχουν οι Αρχηγοί Κρατών και Κυβερνήσεων των κρατών-μελών της ΕΕ και των έξι ανατολικών χωρών-εταίρων (Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν, Λευκορωσία, Γεωργία, Μολδαβία και Ουκρανία).

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Σταθερά και αποφασιστικά

Η συμφωνία των Πρεσπών είναι ένας από τους λόγους που μπορεί κανείς να είναι περήφανος γι' αυτή την κυβέρνηση. Είναι μια συμφωνία που κλείνει πληγές δεκαετιών και τις εμποδίζει να κακοφορμίσουν σε...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο