Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

"Τώρα που πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη, προσπαθούν να αποφύγουν τις ευθύνες τους"

«Πρόκειται για μια ευθεία υπονόμευση της χώρας που κινείται πέραν των ορίων της νομιμότητας, αφού συνιστά διασπορά ψευδών ειδήσεων» ανέφερε η Ρ. Σβίγκου για την υπόθεση της Μ. Ξαφά

«Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι το μοναδικό σχέδιο που έχει η ΝΔ είναι το σαμποτάζ και είναι τέτοια η απελπισία τους και η κοινωνική απομόνωση που καταφεύγουν σε ακραίες δολιότητες, αδιαφορώντας για την ίδια τη χώρα» αναφέρει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου για την υπόθεση με την Μιράντα Ξαφά.

«Αυτά που φέρνει το φως της δημοσιότητας το ρεπορτάζ της ‘Εφημερίδα των Συντακτών’ είναι εξαιρετικά σοβαρά, τόσο ως προς το πολιτικό,  όσο και ως προς το νομικό σκέλος. Περιμέναμε από το πρωί απαντήσεις σχετικά με αυτές τις περίεργες δραστηριότητες της συμβούλου του κ. Μητσοτάκη» σημείωσε η Ρ. Σβίγκου.

«Τελικά είδαμε μια απάντηση της ΝΔ , που «αποκηρύσσει» την κα Ξαφά λέγοντας ότι ποτέ δεν ήταν σύμβουλος του κ. Μητσοτάκη, παρόλο που υπάρχουν δεκάδες και παραπάνω δημοσιεύματα όλο το προηγούμενο διάστημα που την παρουσίαζαν επίσημα ως σύμβουλο του, ενώ εδώ και πολύ καιρό έχει ανακοινωθεί και η επίσημη συνεργασία του κόμματος της ΔΡΑΣΗΣ,  από το οποίο προέρχεται η κ.Ξαφά, με τη ΝΔ.

Τώρα που πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη, προσπαθούν με κάθε τρόπο να αποφύγουν τις ευθύνες τους και να μην απαντήσουν ξεκάθαρα στο τι έχει συμβεί.

Πρόκειται για μια ευθεία υπονόμευση της χώρας που κινείται πέραν των ορίων της νομιμότητας, αφού συνιστά διασπορά ψευδών ειδήσεων» συμπλήρωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ο Δένδιας, ο Άδωνις και το πολιτικό έλλειμμα του Κ. Μητσοτάκη

Η Νέα Δημοκρατία εγκατέλειψε τελικά την ιδέα της πρότασης μομφής, μια άθλια κίνηση τακτικισμού, που αποσκοπούσε στο να κερδηθεί χρόνος ώστε να προετοιμαστεί ο δεύτερος γύρος των άθλιων επεισοδίων της...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο