Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
10.6°C16.5°C
1 BF 70%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
13 °C
11.1°C14.9°C
2 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
8.0°C14.4°C
2 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.8°C14.1°C
2 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
5 °C
4.9°C11.8°C
0 BF 100%
Αλ. Χαρίτσης: Μιλούν εκείνοι που έκαναν πάρτι με τα εξοπλιστικά
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αλ. Χαρίτσης: Μιλούν εκείνοι που έκαναν πάρτι με τα εξοπλιστικά

"Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ μιλούν για τους εξοπλισμούς, αυτοί που έκαναν πάρτι με τα εξοπλιστικά προγράμματα", δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο 24/7 σημείωσε ότι η συμφωνία για τα F16 πήρε μεγαλύτερη έκταση από αυτή που της αναλογεί και κάλεσε την αντιπολίτευση να παίξει τον ρόλο της.

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να υπάρξει παρέμβαση από τις Βρυξέλλες για τη συμφωνία, είπε πως δεν έχει αντιληφθεί κάτι τέτοιο. Ο κ. Χαρίτσης γνωστοποίησε ότι τον επόμενο μήνα θα έρθει στην Ελλάδα πολυμελής αντιπροσωπεία από την Αμερική ώστε να χτιστεί η συνεργασία για τις επενδύσεις.

Η Ελλάδα πέρασε σε νέα φάση και αυτό αναγνωρίζεται από όλους, είπε και πρόσθεσε ότι τα προηγούμενα χρόνια δεν υπήρχε ένα στρατηγικό αναπτυξιακό σχέδιο. Σημείωσε ότι η κυβέρνηση διευρύνει τις διεθνείς παρεμβάσεις της ακολουθώντας μια πολυεπίπεδη οικονομική διπλωματία.

Τόνισε ότι η κυβέρνηση έχει σχέδιο και πρόσθεσε ότι οι επενδυτές ζητούν που θέλουμε να κατευθυνθούν οι επενδύσεις τους με βάση το σχέδιό μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL