Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Μπούμερανγκ για τον Κυριάκο Μητσοτάκη το έγγραφο της EMSA

Eurokinissi

Tο δελτίο τύπου επιβεβαιώνει ότι το πλοίο της EMSA βρισκόταν σε εμπορική αποστολή, όπως έλεγε ο Π. Κουρουμπλής, και «μέσα σε λίγες ώρες, κατά την διάρκεια της νύχτας, το πλοίο διέκοψε την εμπορική του δραστηριότητα»

Η EMSA (European Maritime Safety Agency) διαψεύδει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και επιβεβαιώνει τον Παναγιώτη Κουρουμπλή ότι το σκάφος της βρισκόταν σε εμπορική αποστολή. Σε μπούμερανγκ εξελίσσεται για τη ΝΔ το έγγραφο – δήθεν αποκάλυψη της EMSA που κατέθεσε ο Κ. Μητσοτάκης στην Βουλή.

Ο πρόεδρος της ΝΔ είπε ότι το αίτημα στην EMSA για να συνδράμει υποβλήθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου και κατέθεσε σχετικό έγγραφο. Ο Π. Κουρουμπλής του απάντησε ότι το πλοίο ήταν σε απόστολή.

Το έγγραφο που είχε ο Κ. Μητσοτάκης ήταν το δελτίο τύπου της EMSA και η ΝΔ το δημοσιοποίησε μετά την συζήτηση στην Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής. Όμως το δελτίο τύπου επιβεβαιώνει ότι το πλοίο της EMSA βρισκόταν σε εμπορική αποστολή, όπως έλεγε ο Π. Κουρουμπλής, και «μέσα σε λίγες ώρες, κατά την διάρκεια της νύχτας, το πλοίο διέκοψε την εμπορική του δραστηριότητα».

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Σταθερά και αποφασιστικά

Η συμφωνία των Πρεσπών είναι ένας από τους λόγους που μπορεί κανείς να είναι περήφανος γι' αυτή την κυβέρνηση. Είναι μια συμφωνία που κλείνει πληγές δεκαετιών και τις εμποδίζει να κακοφορμίσουν σε...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο