Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Μπούμερανγκ για τον Κυριάκο Μητσοτάκη το έγγραφο της EMSA

Eurokinissi

Tο δελτίο τύπου επιβεβαιώνει ότι το πλοίο της EMSA βρισκόταν σε εμπορική αποστολή, όπως έλεγε ο Π. Κουρουμπλής, και «μέσα σε λίγες ώρες, κατά την διάρκεια της νύχτας, το πλοίο διέκοψε την εμπορική του δραστηριότητα»

Η EMSA (European Maritime Safety Agency) διαψεύδει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και επιβεβαιώνει τον Παναγιώτη Κουρουμπλή ότι το σκάφος της βρισκόταν σε εμπορική αποστολή. Σε μπούμερανγκ εξελίσσεται για τη ΝΔ το έγγραφο – δήθεν αποκάλυψη της EMSA που κατέθεσε ο Κ. Μητσοτάκης στην Βουλή.

Ο πρόεδρος της ΝΔ είπε ότι το αίτημα στην EMSA για να συνδράμει υποβλήθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου και κατέθεσε σχετικό έγγραφο. Ο Π. Κουρουμπλής του απάντησε ότι το πλοίο ήταν σε απόστολή.

Το έγγραφο που είχε ο Κ. Μητσοτάκης ήταν το δελτίο τύπου της EMSA και η ΝΔ το δημοσιοποίησε μετά την συζήτηση στην Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής. Όμως το δελτίο τύπου επιβεβαιώνει ότι το πλοίο της EMSA βρισκόταν σε εμπορική αποστολή, όπως έλεγε ο Π. Κουρουμπλής, και «μέσα σε λίγες ώρες, κατά την διάρκεια της νύχτας, το πλοίο διέκοψε την εμπορική του δραστηριότητα».

 

Δείτε όλα τα σχόλια