Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
17.6°C20.2°C
3 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
13.2°C16.6°C
4 BF 71%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.0°C17.1°C
3 BF 75%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.1°C18.2°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
14 °C
14.5°C14.5°C
2 BF 60%
Η Εύα Καϊλή τα μπέρδεψε για δεύτερη φορά
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Η Εύα Καϊλή τα μπέρδεψε για δεύτερη φορά

Τελικά δεν ήταν ο παππούς της αλλά ο... πρώτος σύζυγος της γιαγιάς της. Αυτό αποκάλυψε η Εύα Καϊλή μετά τον σάλο που προκλήθηκε στα social media σχετικά με το άρθρο της στο οποίο υποστήριζε ότι ο παππούς της δολοφονήθηκε από τους κομμουνιστές.

Μάλιστα όπως αναφέρει η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ο πρώτος άνδρας της γιαγιάς της δολοφονήθηκε το 1943. Όχι δηλαδή κατά τη διάρκεια του εμφυλίου, αλλά την περίοδο της ναζιστικής κατοχής.

Υπενθυμίζεται ότι η Εύα Καϊλή πριν λίγες μέρες εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του υπουργού Δικαιοσύνης, Σταύρου Κοντονή, αλλά και εναντίον των κομμουνιστών που όπως είπε, ευθύνονται για τα δεινά της οικογένειας της:

«Κοντονή ακούς; Κομμουνιστές εγκληματίες σκότωσαν τον παππού μου. Ακούς; Κομμουνιστές εγκληματίες έκαψαν το σπίτι της οικογένειάς μου, αφού το καταλήστεψαν. Φοβισμένες οι γυναίκες του σπιτιού κοιμόντουσαν τυλιγμένες σε κουβέρτες σε χαντάκια κοντά στο σπίτι, έως ότου εξαναγκάστηκε η γιαγιά μου να εγκαταλείψει ξανά τον τόπο της, την Κωνσταντία Μακεδονίας, για να γλιτώσει τα παιδιά της. Μετά από έναν ακόμη δραματικό ξεριζωμό, βρήκαν καταφύγιο στους προσφυγικούς δρόμους των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης» ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL