Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.1°C20.8°C
2 BF 50%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
15.2°C18.5°C
2 BF 73%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
12.6°C15.5°C
3 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
16.5°C17.8°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
14.5°C14.6°C
1 BF 59%
ΣΥΡΙΖΑ: "Η Ν.Δ. είναι φανερό ότι ζει σε παράλληλο σύμπαν"
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΥΡΙΖΑ: "Η Ν.Δ. είναι φανερό ότι ζει σε παράλληλο σύμπαν"

«Η Ν.Δ. είναι φανερό ότι ζει σε παράλληλο σύμπαν» τονίζει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στην ανακοίνωση της ΝΔ.

«Δεν έχει καταλάβει απολύτως τίποτα από τη διαπραγμάτευση, τη συμφωνία για το χρέος, την ποσοτική χαλάρωση, την πρόσβαση των ανασφάλιστων στην υγεία, όπως και τη διαγραφή των χρεών τους λόγω νοσηλείας, τη δωρεάν μετακίνηση ανέργων στις αστικές συγκοινωνίες Αθήνας και Θεσσαλονίκης, κ.λπ. κ.λπ.», σημειώνει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας: «Δεν φρόντισε, μάλιστα, να εκμεταλλευθεί τους καλοκαιρινούς μήνες προκειμένου να ενημερωθεί»

«Μόνη λύση, πλέον, το... ΕΑΠ (Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο), όπου μπορούν μέλη της να εγγραφούν χωρίς... κλήρωση!» καταλήγει η ανακοίνωση.

Νωρίτερα, σε ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση κάλεσε την κυβέρνηση «να δώσει απαντήσεις» για τις «13 ψεύτικες», όπως τις χαρακτήρισε, υποσχέσεις « και όχι να πανηγυρίζει προκλητικά, ζώντας στο δικό της κόσμο, για τα δήθεν επιτεύγματά της, την ώρα που οι πολίτες πιέζονται».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL