Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.1°C20.7°C
2 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
18 °C
16.5°C18.5°C
2 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.8°C16.6°C
3 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.4°C18.0°C
4 BF 52%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.9°C19.9°C
3 BF 40%
Γ. Αμανατίδης: Στη Θράκη το πιο επιτυχημένο παράδειγμα συμβίωσης μουσουλμάνων και χριστιανών
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γ. Αμανατίδης: Στη Θράκη το πιο επιτυχημένο παράδειγμα συμβίωσης μουσουλμάνων και χριστιανών

«Υποδέχομαι εδώ στην Αλεξανδρούπολη τον πρωθυπουργό της Τουρκίας Μπιναλί Γιλντιρίμ μετά τις συνομιλίες που έγιναν σε κυβερνητικό επίπεδο. Είναι ευκαιρία νομίζω ο κ. πρωθυπουργός να δει ότι εδώ στη Θράκη είναι το πιο επιτυχημένο παράδειγμα συμβίωσης μουσουλμάνων και χριστιανών σε όλη την Ευρώπη. Θα τον συνοδέψω σε επισκέψεις τις οποίες θα κάνει σε μια παραγωγική μονάδα όπως και στο δημαρχείο Αρειανών», δήλωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης ο οποίος υποδέχθηκε, λίγο μετά τις 6.00 μμ, τον κ. Γιλντιρίμ.

«Βρισκόμαστε σε μια περίοδο που έχει κλείσει η αξιολόγηση με επιτυχία και τα αποτελέσματα της απόφασης αυτής θα μας επιτρέψουν να δημιουργήσουμε τους όρους για την έξοδο από την κρίση. Η Θράκη είναι στο επίκεντρο της προσοχής της κυβέρνησης και νομίζω ότι η ανάπτυξη η οποία θα ΄ρθει αφορά όλους τους πολίτες. Δεν αφορά μια μικρή ομάδα. Πηγαίνουμε όλοι μαζί μπροστά ως κοινωνία χωρίς διακρίσεις», τόνισε ο κ. Αμανατίδης και ανέφερε πως το πρωί είχε συνάντηση με τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και με τον δήμαρχο Κομοτηνής, από τους οποίους ενημερώθηκε για τα θέματα που απασχολούν την περιφέρεια ειδικά σε ζητήματα υποδομών του πανεπιστημίου αλλά και τα προβλήματα που έχει η περιοχή.

Ο κ. Γιλντιρίμ πραγματοποιεί ιδιωτική επίσκεψη στην Δυτική Θράκη όπου μεταξύ άλλων επισκέψεων θα παρακαθήσει σε δείπνο της νηστείας του Ραμαζανίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL