Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Το παρασκήνιο μιας ευρωπαϊκής λύσης

Ένας από αυτούς που είχαν ποντάρει τα ρέστα τους στην κατάρρευση των διαπραγματεύσεων και την αποτυχία της κυβέρνησης δεν ήταν άλλος από τον Κ. Μητσοτάκη

Μετά την άκαρπη κατάληξη του Eurogroup της 22ης Μαΐου ελάχιστοι θα "έπαιζαν τα λεφτά τους" στην πιθανότητα να υπάρξει θετική εξέλιξη στο κλείσιμο της αξιολόγησης, ενώ ακόμη λιγότεροι θα υποστήριζαν πως η ελληνική πλευρά θα κατάφερνε να φτάσει σε καλύτερη λύση από αυτή -τη μη λύση στην πραγματικότητα- που παρουσίασαν στις Βρυξέλλες οι δανειστές.

Αν μιλήσουμε με στοιχηματικούς όρους, το ενδεχόμενο να καμφθούν η αδιαλλαξία και η εκδικητικότητα του Β. Σόιμπλε έδινε διψήφια απόδοση. ΜΜΕ και αντιπολίτευση επέμεναν μέχρι και λίγο πριν από τη συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών στο Λουξεμβούργο πως οδηγούμαστε σε τοίχο. Καταστροφολογία, επιστροφή του "μπαμπούλα" του Grexit, κατηγορίες προς τον Αλ. Τσίπρα πως στοχεύει σε επανάληψη του καλοκαιριού του 2015. Ένας από αυτούς που είχαν ποντάρει τα ρέστα τους στην κατάρρευση των διαπραγματεύσεων και την αποτυχία της κυβέρνησης δεν ήταν άλλος από τον Κ. Μητσοτάκη.

Διαβάστε εδώ το αναλυτικό ρεπορτάζ της Αυγής της Κυριακής

Δείτε όλα τα σχόλια