Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
13.1°C15.9°C
3 BF 90%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
11.0°C14.4°C
2 BF 77%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.0°C13.2°C
4 BF 86%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.1°C18.0°C
5 BF 78%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
10.7°C11.3°C
0 BF 100%
Πρωτοφανές επεισόδιο: Ο Θ.Τζήμερος γρονθοκόπησε την περιφερειακή σύμβουλο του ΚΚΕ (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Πρωτοφανές επεισόδιο: Ο Θ.Τζήμερος γρονθοκόπησε την περιφερειακή σύμβουλο του ΚΚΕ (Video)

Πρωτοφανείς σκηνές εκτυλίχθηκαν στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου με τον Θάνο Τζήμερο, να επιτίθεται και να γρονθοκοπεί την περιφερειακή σύμβουλο του ΚΚΕ, Αλεξάνδρα Μπαλού. 

Το Περιφερειακό Συμβούλιο αποφάσισε την αποβολή του από την αίθουσα. 

"Καμία αιτιολογία δεν υπάρχει για ενέργειες εκφασισμού της δημόσιας ζωής" δήλωσε η Ρένα Δούρου με αφορμή το απίστευτο αυτό επεισόδιο τονίζοντας ότι είναι απολύτως καταδικαστέα η πράξη του Θ.Τζήμερου.

«Ο κ. Τζήμερος δεν είναι γραφικός, είναι επικίνδυνος», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του για την επίθεση που κατήγγειλε η περιφερειακή σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Αττικής, Αλ. Μπαλού σε βάρος της, από τον Θ. Τζήμερο, σημειώνοντας ως «αυτονόητη» την «απερίφραστη καταδίκη τέτοιου είδους φασιστικών συμπεριφορών».

Το ΚΚΕ με ανακοίνωσή του καταγγέλλει την «άθλια και θρασύδειλη συμπεριφορά του γνωστού φασιστοειδούς Τζήμερου, στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο οποίος, αφού πρώτα έσκισε αφίσες που καλούσαν τους εργαζόμενους στην απεργία στις 17 Μάη, στη συνέχεια προπηλάκισε και χτύπησε την Αλεξάνδρα Μπαλού, περιφερειακή σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης και στέλεχος του ΚΚΕ, που του ζήτησε το λόγο».

Στην ίδια ανακοίνωση το ΚΚΕ υπογραμμίζει ότι «πρόκειται για έναν σεσημασμένο, υστερικό εχθρό των αγώνων του λαού, ο οποίος κατ' επανάληψη προκαλεί, δημιουργεί επεισόδια και εκφράζει το μίσος του απέναντι στο εργατικό-λαϊκό κίνημα».

https://twitter.com/karameros/status/862674704842330113

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL