Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
23.2°C25.8°C
2 BF 33%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.4°C26.8°C
2 BF 33%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
20.0°C24.8°C
2 BF 49%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.2°C21.0°C
2 BF 69%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
24.0°C24.9°C
2 BF 33%
Στα άκρα η σύγκρουση Φ. Γεννηματά - "προεδρικών" με τους διαφωνούντες
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Στα άκρα η σύγκρουση Φ. Γεννηματά - "προεδρικών" με τους διαφωνούντες

Στα άκρα οδηγείται η σύγκρουση ανάμεσα στη Φ. Γεννηματά και τους «προεδρικούς» με τους διαφωνούντες και ιδιαίτερα την «ομάδα» Ανδρουλάκη - Ξεκαλάκη.

Από κομματική συνεδρίαση, η Φ. Γεννηματά εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στους διαφωνούντες λέγοντας, ότι ο ενιαίος φορέας «δεν θα επιτευχθεί με άλματα στο κενό και υποκριτικές μεγαλοστομίες». Η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης είπε για τους διαφωνούντες ότι «κάποιοι επιλέγουν σκιαμαχίες που δημιουργούν άσκοπες αναταράξεις και εσωστρέφεια», προσθέτοντας ότι «δεν είναι ώρα για λογικές ξεκαθαρίσματος λογαριασμών και εσωτερικών διχασμών από κανέναν".

Ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου της προέδρου του ΠΑΣΟΚ Μ. Όθωνας δημοσιοποίησε μόλις χθες συνέντευξή του από το Σάββατο, στην οποία έκανε λόγο για «προσπάθεια μιας μικρής ομάδας στελεχών να δημιουργήσουν μια οργανωτικού χαρακτήρα ένταση» και για «ομαδοποιήσεις και μηχανισμούς που συγκροτούνται στη βάση προσωπικών επιδιώξεων”. Ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος με άρθρο του εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον ευρωβουλευτή Ν. Ανδρουλάκη και «όσους δημιούργησαν τεχνητές κρίσεις και εσωστρέφεια», μιλώντας για «αντάρτικο Βρυξελλών» και καταλογίζοντάς τους ότι «είναι χορηγοί του κ. Τσίπρα». «Όσοι έχουν βάλει την υπογραφή τους σε αυτό το σχέδιο θα κριθούν από τον κόσμο της παράταξης με αυστηρότητα, στον κατάλληλο χρόνο» ανέφερε.

Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Στ. Ξεκαλάκης απάντησε σε εξίσου σκληρό τόνο στις επικρίσεις της ηγεσίας και των «προεδρικών», λέγοντας ότι αυτό που συμβαίνει «οδηγεί στην ένωση φέουδων για να μπορεί το κάθε στέλεχος να διατηρεί το δικό του βιλαέτι. Αυτό είναι αποκρουστικό στους πολίτες». «Θα διαγράψουν εμένα από πού; Από το σπίτι μας;» είπε. Κατήγγειλε λογική προσωπικών ύβρεων και προσβολών εναντίον του μέσα από διαρροές και σχολίασε ότι «αυτοί που μας επιτίθενται είναι τα απολειφάδια του ΠΑΣΟΚ του κ. Τσοχατζόπουλου, είναι η νεολαία του Άκη». «Εγώ δεν αναγνωρίζω αποφάσεις που παίρνονται από μονοπρόσωπα όργανα, έχω εκλεγεί από την Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ γραμματέας», «από τη στιγμή που δεν αναγνωρίζω τη διαδικασία που ακολουθήθηκε, που ειναι αντιδημοκρατική, συνεχίζω να παραμένω γραμματέας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL