Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
11.7°C15.2°C
4 BF 82%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
13.0°C16.8°C
3 BF 55%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
14.9°C17.0°C
2 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.1°C19.8°C
3 BF 49%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
13.9°C15.2°C
2 BF 77%
Νέα επίθεση στην ηγεσία της Ν.Δ. με άρθρο του στην εφημερίδα «Δημοκρατία» / Π. Καμμένος: Ετερόκλητο συνονθύλευμα ευκαιριακών καιροσκόπων η Ν.Δ.
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Νέα επίθεση στην ηγεσία της Ν.Δ. με άρθρο του στην εφημερίδα «Δημοκρατία» / Π. Καμμένος: Ετερόκλητο συνονθύλευμα ευκαιριακών καιροσκόπων η Ν.Δ.

Με άρθρο του στην εφημερίδα «Δημοκρατία», ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛΛ. και υπουργός Εθνικής Άμυνας Π. Καμμένος συνέχισε την αντιπαράθεσή του με την ηγεσία της Ν.Δ., την οποία κατηγόρησε ότι έχει απομακρυνθεί από τον κώδικα αξιών της παράταξης υπό την ηγεσία του Κ. Καραμανλή, κώδικας που χαρακτηρίζεται από την προστασία των αδυνάτων και τη σύγκρουση με τη διαπλοκή. Ο Π. Καμμένος τόνισε ότι, παρά τις «κυβερνητικές αστοχίες» που παρουσιάστηκαν, «η συνολική περίοδος της παράταξης υπό την ηγεσία του Κ. Καραμανλή σήμερα γνωρίζει πολυεπίπεδη δικαίωση».

Ο Π. Καμμένος υπογράμμισε ότι αυτή η δικαίωση «φυσικά τρομάζει όλους αυτούς που σήμερα συνεργάζονται με όσους πλήγωσαν την πατρίδα και την παράταξη και, αντί να απολογούνται για την κατάντια στην οποία έχει περιέλθει η παράταξη ακριβώς επειδή οι ίδιοι πρόδωσαν αυτό τον κώδικα αξιών, εξαπολύουν επιθέσεις πολιτικού φαρισαϊσμού». Ο Π. Καμμένος τόνισε ότι άνθρωποι που πολέμησαν «λυσσαλέα» τον Κ. Καραμανλή βρίσκονται σε ηγετικές θέσεις της Ν.Δ., μετατρέποντάς τη σε ένα «ετερόκλητο συνονθύλευμα ευκαιριακών καιροσκόπων» με συνεκτικούς κρίκους «τη μανία της εξουσίας για εξυπηρέτηση συμφερόντων και τα παιχνίδια εκβιασμών».

Ο Π. Καμμένος επέκρινε την εκλογή ως βουλευτή της Ν.Δ. του γιου εκδότη που πρωτοστάτησε στις επιθέσεις εναντίον της Ν.Δ. λόγω της ανάδειξης του σκανδάλου των υποβρυχίων, καθώς και το «ξέπλυμα» του Ευ. Βενιζέλου από την κυβέρνηση Σαμαρά. Ο Π. Καμμένος υπενθύμισε επίσης τις ευθύνες της Ντ. Μπακογιάννη για τη συγκάλυψη του σκανδάλου Siemens και την «εξαφάνιση» της υπόθεσης με το εκατομμύριο του συζύγου της μετά την επιστροφή της στη Ν.Δ., ενώ τόνισε ότι η παράταξη που υπηρέτησε αυτός «δεν θα φιλοξενούσε ποτέ στις τάξεις της τον υιό Παπαντωνίου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL