Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Διαψεύδει δήθεν "φωτογραφικές προσλήψεις" το υπ. Διοικητικής Ανασυγκρότησης

Ας σταματήσει η «μαύρη» προπαγάνδα, που διαστρέφει την αλήθεια παρουσιάζοντας την αυτονόητη υποχρέωση της Πολιτείας ως δήθεν «ρουσφέτι», καταλήγει η ανακοίνωση

Διάφορα μέσα ενημέρωσης αναφέρονται στην πρόσληψη συγγενών ατόμων που έχασαν τη ζωή τους ή τραυματίστηκαν σοβαρά στις φονικές πυρκαγιές του 2007 ως δήθεν «φωτογραφικές», δηλαδή ρουσφετολογικές προσλήψεις του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης.
Ουδέν ψευδέστερον αυτού, τονίζεται σε ανακοίνωση του υπουργείου.

Οι προσλήψεις αυτές προβλέφθηκαν με τον ν. 3624/2007, ο οποίος και προέβλεπε προθεσμία 5 ετών για την υποβολή της αίτησης. Μετά το 2009 υποβλήθηκαν 15 αιτήματα διορισμού, τα οποία παρέμεναν σε εκκρεμότητα.

Η διαδικασία διορισμού των 13 ατόμων ολοκληρώθηκε με την έκδοση της υπ΄αριθμ. πρωτ. ΔΙΠΑΑΔ/Φ.Κ./53/οικ.14469/25-05-2016 απόφασης κατανομής.

Με το υπ΄αριθμ. πρωτ. ΔΙΠΑΑΔ/Φ.1.1/125/οικ.2354/25-01-2017 έγγραφο, η αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης αναζήτησε, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στις εν λόγω διατάξεις, κενές οργανικές θέσεις για το διορισμό των τελευταίων δύο ενδιαφερομένων.

Το Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης ενήργησε ως όφειλε και προχώρησε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να διασφαλιστεί η στήριξη της πολιτείας, σε ανθρώπου που είχαν πληγεί σκληρά από τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2007.

Ας σταματήσει συνεπώς η «μαύρη» προπαγάνδα, που διαστρέφει την αλήθεια παρουσιάζοντας την αυτονόητη υποχρέωση της Πολιτείας ως δήθεν «ρουσφέτι», καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Τώρα δεν παίζουμε

Αυτή η κυβέρνηση τράβηξε μέχρι σήμερα έναν εξαιρετικά δύσκολο δρόμο. Εξελέγη με την εντολή να υλοποιήσει μια συμφωνία που δεν ήταν δική της. Είχε να διαχειριστεί μια κοινωνία εξουθενωμένη και...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο