Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
13 °C
10.1°C14.6°C
2 BF 80%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
10.9°C13.8°C
3 BF 73%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.0°C12.1°C
2 BF 80%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
12.1°C13.8°C
0 BF 81%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
10.1°C10.9°C
3 BF 93%
"Κολλητική αρρώστια" για τον Γ. Γιακουμάτο η ομοφυλοφιλία (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

"Κολλητική αρρώστια" για τον Γ. Γιακουμάτο η ομοφυλοφιλία (Video)

«Κολλητική αρρώστια» χαρακτήρισε την ομοφυλοφιλία ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο οποίος ανέπτυξε και μία... πρωτότυπη θεωρία

Ο γιατρός και πρώην υφυπουργός κυβερνήσεων της ΝΔ ισχυρίζεται στα Παραπολιτικά ότι «δεν έχει πρόβλημα» με την ομοφυλοφιλία και ότι «έχει πολλούς φίλους» ομοφυλόφιλους. Υποστηρίζει όμως ότι υπάρχουν δύο είδη ομοφυλοφιλίας, από τα οποία το ένα είναι «κολλητική αρρώστια».

«Ο ομοφυλόφιλος είναι δύο ειδών, για να το καταλάβετε ιατρικά: είναι ο επίκτητος και ο συγγενής, ο οποίος γεννιέται έτσι. Εκεί δεν μπορείς να αλλάξεις τίποτα, έτσι γεννήθηκε», είπε, προσθέτοντας ότι στην συγγενή ομοφυλοφιλία «τα οιστρογόνα είναι περισσότερα από τα ανδρογόνα».

Ο Γ Γιακουμάτος «δεν έχει πρόβλημα» με αυτές τις περιπτώσεις, ανησυχεί όμως για την προβολή «επιτυχημένων ομοφυλοφιλικών παραδειγμάτων» στην τηλεόραση.

Και αυτό φαίνεται ότι δημιουργεί κίνδυνο να κολλήσει η νεολαία «επίκτητη» ομοφυλοφιλία: «Όταν το παιδί βλέπει πως ανεβαίνει, κολλάει. Είναι κολλητική αρρώστια» κατέληξε.

Από το 9ο λεπτό η «ανάλυση» του Γ. Γιακουμάτου περί ομοφυλοφιλίας:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL