Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
11.2°C18.1°C
2 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
14 °C
10.6°C16.9°C
2 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
10.0°C15.5°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C16.4°C
2 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
9 °C
8.9°C14.6°C
0 BF 81%
Νέος γραμματέας των ΑΝ.ΕΛΛ. ο Θ. Δρόσος
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Νέος γραμματέας των ΑΝ.ΕΛΛ. ο Θ. Δρόσος

Νέος γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝ.ΕΛΛ. εκλέχτηκε ο Θ. Δρόσος κατά τη συνεδρίαση του οργάνου. Ο Θ. Δρόσος, ο οποίος είχε προταθεί από τον Π. Καμμένο κατά το 3ο Συνέδριο του κόμματος, έλαβε 92 ψήφους, έναντι 27 για τον απερχόμενο γραμματέα Γ. Μοίρα και 8 ψήφων για τη Γ. Τσίγκα.

Ο Π. Καμμένος, στην ομιλία του στο Εθνικό Συμβούλιο επισήμανε ότι, με την εξαίρεση των ιστορικών κομμάτων, μόνο οι ΑΝ.ΕΛΛ. κατάφεραν να επιβιώσουν σε τόσες εκλογικές αναμετρήσεις. Ο Π. Καμμένος υπενθύμισε τις επιθέσεις που έχουν δεχτεί οι ΑΝ.ΕΛΛ. από τα ΜΜΕ, παρατηρώντας ότι «Όσο κερδίζαμε στις εκλογές τόσο ο πόλεμος γινόταν ακόμα μεγαλύτερος», ενώ αναφέρθηκε και στην πρόσφατη στοχοποίηση του ανήλικου γιου του από τα «Παραπολιτικά». Ο Π. Καμμένος σχολίασε ότι, αντίθετα, διαλύονται τα κόμματα που «δημιουργήθηκαν για να αναχαιτίσουν τους ΑΝ.ΕΛΛ.», σημειώνοντας ότι «τους έχουν εγκαταλείψει ακόμη και οι 'σπόνσορές' τους».

Ο Π. Καμμένος σχολίασε με δηκτικό τρόπο την πολιτική κατάσταση της αντιπολίτευσης, παρατηρώντας ότι «Η κόρη του μακαρίτη του Γεννηματά κάλεσε τον γιο του μακαρίτη του Παπανδρέου, ο οποίος διέλυσε την Ελλάδα, και αποφάσισαν όλοι μαζί» και προσθέτοντας ότι «Ο γιος του Μητσοτάκη, ο οποίος έχει κόντρα με την κόρη του Μητσοτάκη, αποφάσισε να διευρύνει τη Ν.Δ. και έφερε τον γιο του Παπαντωνίου».

Παράλληλα, τα «Παραπολιτικά» επανήλθαν στην αντιπαράθεσή τους με τον Π. Καμμένο δημοσιεύοντας φωτογραφία από την επίσκεψή του στο ραδιόφωνο του ομίλου τον Μάιο του 2016, προσπαθώντας να υποστηρίξουν ότι υπήρχε καλή σχέση των δύο μερών την εποχή που ο Π. Καμμένος σημείωνε ότι εκβιαζόταν. Τα «Παραπολιτικά» ισχυρίζονται επίσης ότι ο Π. Καμμένος «προσφέρθηκε να μεσολαβήσει προκειμένου να λιώσει ο πάγος ανάμεσα στους επιχειρηματίες Β. Μαρινάκη και Δ. Μελισσανίδη».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL