Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.6°C20.2°C
3 BF 49%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.1°C17.6°C
3 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
15.5°C16.0°C
4 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.1°C17.8°C
5 BF 67%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
18.0°C18.0°C
3 BF 63%
Ν. Παππάς: Η ΝΔ οφείλει να πάρει θέση και υπέρ της καταβολής τιμήματος για άδειες
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ν. Παππάς: Η ΝΔ οφείλει να πάρει θέση και υπέρ της καταβολής τιμήματος για άδειες

«Ο πανομοιότυπος επαναλαμβανόμενος λίβελος εναντίον μου και της κυβέρνησης είναι καλοδεχούμενος αν βοηθά τη ΝΔ να πάρει θέση υπέρ του δημοσίου συμφέροντος έστω και μία φορά» απαντά ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς στην επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του η αξιωματική αντιπολίτευση με αφορμή τη σημερινή συνέντευξή στο ΑΜΠΕ.

Συγκεκριμένα, ο κ. Παππάς προέβη στην εξής δήλωση: «Καλωσορίζουμε τη ΝΔ στη θέση ότι οι καναλάρχες πρέπει να καταθέτουν “πόθεν έσχες“. Οφείλει να πάρει θέση και υπέρ της καταβολής τιμήματος για άδειες, το οποίο δεν αξιώθηκαν να εισπράξουν επί 27 χρόνια»

«Ο δε πανομοιότυπος επαναλαμβανόμενος λίβελος εναντίον μου και της κυβέρνησης είναι καλοδεχούμενος αν βοηθά τη ΝΔ να πάρει θέση υπέρ του δημοσίου συμφέροντος έστω και μία φορά» κατέληξε ο υπουργός.  

Νωρίτερα, σε ανακοίνωσή της η ΝΔ χαρακτήρισε τον Νίκο  Παππά ως τον «αρχιτέκτονα της νέας διαπλοκής» ο οποίος, όπως είπε, είναι εξ ορισμού ακατάλληλος για να κάνει υποδείξεις στον οποιονδήποτε. Στην ίδια ανακοίνωση, η ΝΔ κάνει λόγο για «δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει ο κ. Παππάς» καθώς «ανέλαβε να ελέγξει για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ το χώρο των Μ.Μ.Ε. και έσπασε τα μούτρα του αφήνοντας πίσω του μια ιστορία δυσωδίας και νέας διαπλοκής, που εξέθεσε τον ίδιο και το κόμμα του και ταλαιπώρησε τη χώρα». Μάλιστα, η ΝΔ τον συμβουλεύει «να αποδεχτεί το στραπάτσο του και να ξεπεράσει τις εμμονές του».

Επιπλέον, η ΝΔ επανέλαβε τη θέση της πως οι ιδιοκτήτες καναλιών πρέπει να καταθέσουν «πόθεν έσχες», καθώς και πως πρέπει να μπει τάξη στο τηλεοπτικό τοπίο από το συνταγματικά προβλεπόμενο όργανο της Πολιτείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL