Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κ. Ζουράρις: Έμαθα ν’ αγαπώ στο πετσί μου την Θράκη, πολύ πριν από τους νεοεθνοκηφήνες της σήμερον

ΕΥΡΩΚΙΝΗΣΗ

"Όσοι ανελλήνιστοι δεν νιώθουν από την Αριστοφάνειον ειρωνεία, ας ξαναδιαβάσουν Αριστοφάνη, Ροΐδη και Ζουράρι. Και να κρατούν σημειώσεις, τις οποίες, εξεχόντως, οφείλω να εγκρίνω"

«Επειδή υπηρέτησα στον τότε Αμερικανοβασιλόφρονα στρατό, ως χαρακτηρισμένος ως «εν ενεργεία δρων κομμουνιστής, κατηγορία Γ, λοιπός οπλίτης», εκεί στο Σουφλί, αλλά και στο φυλάκιο του Ερυθροποτάμου, πάλι εκεί, κατά τα χριστεπώνυμα έτη 1963- άνοιξη, και 1964 -χειμώνα  και επειδή η συχωρεμένη  μητέρα μου είναι Θρακιώτισσα από την πρωτεύουσά της, δηλαδή την Βασιλεύουσα, γι’ αυτό έμαθα ν’ αγαπώ στο πετσί μου την Θράκη, πολύ πριν από τους νεοεθνοκηφήνες  της σήμερον" τονίζει σε ανακοίνωσή του ο υφυπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων  Κωνσταντίνος Ζουράρις σε πρόσφατα δημοσιεύματα που αφορούν την “Αριστοφάνειον ειρωνεία” του ίδιου -όπως λέει- όταν είπε σε δημοσιογράφο της ΕΡΤ ότι θα τον στείλει στον Έβρο. 

"Όσοι ανελλήνιστοι δεν νιώθουν από την Αριστοφάνειον ειρωνεία, ας ξαναδιαβάσουν Αριστοφάνη, Ροΐδη  και Ζουράρι. Και να κρατούν σημειώσεις, τις οποίες, εξεχόντως, οφείλω να εγκρίνω" καταλήγει η ανακοίνωσή του. Σημειωτέον, ο δήμαρχος Ορεστιάδας, Βασίλης Μαυρίδης απευθυνόμενος στον υφυπουργό τον... ευχαρίστησε που θα στείλει στον Έβρο “έναν καταξιωμένο δημοσιογράφο τηλεοπτικού σταθμού πανελλήνιας εμβέλειας, πριν ακόμα από την ανάληψη των τόσο σημαντικών καθηκόντων σας”.

Δείτε όλα τα σχόλια