Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.5°C18.7°C
2 BF 61%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
12.4°C18.0°C
1 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
13.7°C16.0°C
2 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.3°C18.0°C
0 BF 57%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
15.7°C15.7°C
1 BF 69%
Λ.Κρέτσος: Προτεραιότητα η συγκρότηση του ΕΣΡ - Η απόφαση του ΣτΕ μας έφερε πίσω στο χθεσινό καθεστώς της ανομίας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Λ.Κρέτσος: Προτεραιότητα η συγκρότηση του ΕΣΡ - Η απόφαση του ΣτΕ μας έφερε πίσω στο χθεσινό καθεστώς της ανομίας

Η συγκρότηση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεοπτικού αποτελεί προτεραιότητα της κυβέρνησης, δήλωσε ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης Λευτέρης Κρέτσος, ο οποίος μίλησε στο κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ για την επόμενη μέρα στο τηλεοπτικό τοπίο, μετά την απόφαση του ΣτΕ. Ο κ. Κρέτσος ανέφερε πως η απόφαση του ΣτΕ κατά μια έννοια είναι κι ένα ριφιφί, επισημαίνοντας πως αυτή μας έφερε πίσω στο χθεσινό καθεστώς της ανομίας.

Ο γ.γ. Ενημέρωσης  επέκρινε τη Νέα Δημοκρατία λέγοντας πως «μέχρι τώρα δεν έχει παρουσιάσει καμία σοβαρή πρόταση», ενώ «η στάση της δείχνει ότι δεν ήθελε ποτέ να γίνει ο διαγωνισμός. «Η ΝΔ τορπίλισε το διαγωνισμό από την αρχή μέχρι και την τελευταία στιγμή», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στη Διάσκεψη των Προέδρων τη Δευτέρα, εξέφρασε την ελπίδα να γίνει σοβαρή συζήτηση με το τι θα γίνει με το ΕΣΡ.

Ερωτηθείς για τη νομοθετική ρύθμιση, ο γγ Ενημέρωσης σημείωσε πως πρόκειται για μια ρύθμιση μέχρι να συσταθεί το ΕΣΡ. «Δεν θα είναι διαγωνιστική διαδικασία, απλώς θα χορηγηθεί προσωρινή άδεια λειτουργίας στα κανάλια. Σημείωσε ότι δεν έχει καθοριστεί ακόμα το τίμημα για την προσωρινή άδεια, ενώ πρόσθεσε πως μπορούν να λάβουν άδεια και οι νέοι υπερθεματιστές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL