Live τώρα    
14°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
12.3°C15.9°C
2 BF 88%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ψιχάλες μικρής έντασης
13 °C
10.8°C14.4°C
5 BF 77%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.0°C12.1°C
4 BF 79%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
16.9°C18.8°C
3 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
10.7°C11.3°C
0 BF 100%
ΣΥΡΙΖΑ Χίου: Ακραίος και επικίνδυνος ο Άδωνις Γεωργιαδης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΥΡΙΖΑ Χίου: Ακραίος και επικίνδυνος ο Άδωνις Γεωργιαδης

Για “ακροδεξιό παραλήρημα” κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ Χίου με αφορμή τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη για την Αριστερά, τονίζοντας πως αποτελούν “πρόκληση για τη δημοκρατική Χίο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Χίου αναφέρει ότι ο Αδ. Γεωργιάδης “με την ακραία και επικίνδυνη συμπεριφορά του εκθέτει πλήρως τον ίδιο τον επικεφαλής της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη”, ενώ καταγγέλλει την “αφωνία” της ΝΟΔΕ Χίου για τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΝΔ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Το ακροδεξιό παραλήρημα στο οποίο επιδόθηκε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, στην ομιλία του στο νησί μας αλλά και στη συνέντευξή του στην εφημερίδα “Πολίτης” αποτελεί πρόκληση για την δημοκρατική Χίο και δεν μπορεί να είναι ανεκτή σε καμία περίπτωση από κανέναν μας.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ υπεραμύνθηκε της πολιτικής Σαμαρά για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης, μια πολιτική που είχε οδηγήσει σε εκατοντάδες πνιγμούς αθώων ανθρώπων στο Αιγαίο.

Όσον αφορά στις αναφορές του περί κομουνισμού και φυλακίσεων αποτελούν ευθεία βολή κατά της Δημοκρατία και είναι καταδικαστέες.

Με την ακραία και επικίνδυνη συμπεριφορά του εκθέτει πλήρως τον ίδιο τον επικεφαλής της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη την ώρα που ο ίδιος επιχειρεί να διαγράψει τις διαχωριστικές γραμμές αριστεράς – δεξιάς (πιστεύοντας ότι αυτό θα τον βοηθήσει στις μεταγραφές στελεχών από το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι), αλλά και την ΝΟΔΕ Χίου που βρίσκεται εκτεθειμένη από τον ακραίο προσκεκλημένο της.

Ωστόσο, μας προκαλεί εντύπωση η αφωνία της ΝΟΔΕ και αναρωτιόμαστε αν αυτό σημαίνει και αποδοχή των δηλώσεων του Άδωνη Γεωργιάδη που σπεύδει να ξαναχαράξει, διαχωριστικές γραμμές αριστεράς-δεξιάς τοποθετώντας τις, μάλιστα, εκεί που τις έθετε η χούντα και ο Γεωργαλάς.

Kαταδικάζουμε τέτοιες συμπεριφορές και θεωρούμε ότι η ηγεσία της ΝΔ θα πρέπει να επανεξετάσει αν έχουν θέση τέτοιες φασιστικές απόψεις στο κόμμα της και ζητάμε την αποπομπή του από την ΝΔ επειδή είναι επικίνδυνος για την δημοκρατία και τον τόπο μας”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL