Live τώρα    
12°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
9.6°C12.6°C
3 BF 77%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
10.5°C13.2°C
3 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
12 °C
11.6°C12.6°C
2 BF 77%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.3°C14.9°C
2 BF 69%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
10.9°C11.3°C
4 BF 82%
Αιχμηρή απάντηση Μαξίμου στη στοχοποίηση δικαστικών: / Αιχμηρή απάντηση Μαξίμου στη στοχοποίηση δικαστικών: "Λόγος αποτυχημένου καναλάρχη" η ομιλία Μητσοτάκη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αιχμηρή απάντηση Μαξίμου στη στοχοποίηση δικαστικών: / Αιχμηρή απάντηση Μαξίμου στη στοχοποίηση δικαστικών: "Λόγος αποτυχημένου καναλάρχη" η ομιλία Μητσοτάκη

“Ο κ. Μητσοτάκης παραδέχτηκε ότι όλα αυτά τα χρόνια στον τόπο υπήρχε διαπλοκή, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίσει ποιος ωφελήθηκε από αυτήν, πού πήγαν τα λεφτά της Siemens, τι χρήματα διαχειρίζεται ο κ. Παπασταύρου με τους συνεργάτες του, πώς θα πληρωθούν τα χρέη του κόμματός του και πως έπαιρνε δάνεια ο 'Κήρυκας Χανίων'”. Με αυτά τα λόγια σχολίασε η κυβέρνηση τη χθεσινή ομιλία του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη στο Αγρίνιο. Στη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου, σε σαφώς ειρωνικό τόνο, σημειώθηκε ότι η ομιλία αυτή του κ. Μητσοτάκη “περιείχε εξαιρετικά θετικά σημεία”.

Επιπλέον στην ανακοίνωση τονιζόταν: “Ο κ. Μητσοτάκης χαιρέτισε την υλοποίηση δημόσιων έργων τα οποία ξεμπλόκαρε και παρέδωσε η σημερινή κυβέρνηση έπειτα από δεκαετίες διασπάθισης και καθυστερήσεων”. Σε ό,τι αφορά την υπόλοιπη ομιλία χαρακτηριζόταν προβλέψιμη: “Λόγος αποτυχημένου καναλάρχη και αγωνία ότι η θετική έκβαση του ελληνικού προγράμματος και η σταθεροποίηση της οικονομίας θα καταστρέψει τα όνειρά του για την εξουσία”. Υπογραμμιζόταν, δε, πως “όλα αυτά θα ήταν διασκεδαστικά αν ο κ. Μητσοτάκης δεν συνέχιζε την απαράδεκτη τακτική των τελευταίων ημερών, να στοχοποιεί δικαστικούς”.

Τέλος, από το Μέγαρο Μαξίμου σημειώθηκε: “Κατανοούμε την αγωνία του αλλά θα πρέπει να πάρει απόφαση ότι αυτό το θεσμικά επικίνδυνο παιχνίδι που παίζει τις τελευταίες ημέρες δεν πρόκειται να αποτρέψει την πλήρη εφαρμογή της νομιμότητας στο τηλεοπτικό τοπίο”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL