Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
10.9°C16.2°C
2 BF 62%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
9.7°C13.3°C
2 BF 56%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
9.0°C16.0°C
2 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.6°C16.5°C
3 BF 86%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
9 °C
8.9°C12.3°C
0 BF 87%
Μαξίμου: Κατανοητό το άγχος της ΝΔ - Εκλογές θα γίνουν το φθινόπωρο του 2019
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μαξίμου: Κατανοητό το άγχος της ΝΔ - Εκλογές θα γίνουν το φθινόπωρο του 2019

"Είναι λογικό να βιάζεται η Νέα Δημοκρατία. Ο χρόνος μετράει σε βάρος της και η αλλαγή του κλίματος στην κοινωνία και την οικονομία τινάζει στον αέρα τις πολιτικές της επιδιώξεις", αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, με αφορμή το σχόλιο της ΝΔ και του συμβούλου επικοινωνίας του Κ. Μητσοτάκη, Τ. Θεοδωρικάκου, για τη δημοσκόπηση της Αυγής.

"Όμως η Νέα Δημοκρατία βιάζεται και για άλλους λόγους", σχολιάζουν οι ίδιες πηγές. "Προσπαθεί να σώσει ότι έχει απομείνει από το αμαρτωλό καθεστώς της διαπλοκής με τους καναλάρχες. Προσπαθεί να αποτρέψει τη διαλεύκανση των θαλασσοδανείων στα οποία είναι χωμένη βαθειά μέχρι τον λαιμό. Προσπαθεί να διαφυλάξει κάτι από την χαμένη τιμή του παλιού πολιτικού συστήματος, την ώρα που οι δυσώδεις υποθέσεις αποκαλύπτονται κατά δεκάδες, είτε πρόκειται για τον χώρο της Υγείας, είτε για τα δάνεια του Κήρυκα Χανίων, είτε για τα κομματικά ταμεία της διαπλοκής. Και πάει λέγοντας.

Ας μην αγχώνονται άδικα. Εκλογές θα γίνουν. Το φθινόπωρο του 2019. Και ο λαός θα κρίνει ελεύθερα και ανεπηρέαστα.

ΥΓ. Μιλάει και ο κ. Θεοδωρικάκος για δημοσκοπήσεις. Μάλιστα. Υποθέτουμε με το κύρος του δημοσκόπου που προέβλεψε με ασφάλεια βέβαιη νίκη της ΝΔ στις τελευταίες εκλογές. Η με τον αέρα των επιτυχιών της Gpo που έχει πέσει έξω σε όλες τις προβλέψεις από το 2012 μέχρι σήμερα", καταλήγουν οι ίδιες πηγές", αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Τ. Θεοδωρικάκος σχολίασε τη σημερινή δημοσκόπηση που δημοσιεύει η Αυγή, λέγοντας ότι επιβεβαιώνει πλήρως την πολιτική της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ ανέφερε για ακόμη μια φορά την επιθυμία της αντιπολίτευσης για πρόωρες εκλογές.

Κ. Πουλάκης - Ας μην βιάζεται η ΝΔ να κάνει εκτιμήσεις

Σε σχόλιό του στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ο Κώστας Πουλάκης, γγ του υπ. Εσωτερικών και μέλος της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε πως "ο κ. Θεοδωρικάκος, εν ονόματι της νέας του ιδιότητας ως μέλους της Ν.Δ., ξεχνάει φαίνεται την προηγούμενη επαγγελματική του διαδρομή. Ας του θυμίσουμε λοιπόν ότι η Public Issue την 1η Σεπτεμβρίου του 2015 έδινε 28,5% στον ΣΥΡΙΖΑ και 30% στη ΝΔ, ενώ στις 5/9/2015 έδινε "ισοπαλία" ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ 31%. Τα αποτελέσματα των εκλογών, λίγες μέρες μετά, είναι γνωστά και πολύ διαφορετικά από τις προβλέψεις αυτές. Ας μη βιάζεται λοιπόν ο κ. Θεοδωρικάκος να κάνει εκτιμήσεις. Θα πέσει έξω και πάλι και θα εκτεθεί και ο ίδιος και το νέο του κόμμα".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL