Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Δεν θα είναι ξανά υποψήφια η Άννα Βαγενά

Γνωστοποίησε χθες την πρόθεσή της - "Δεν είναι σοβαρό να ασχολούνται τα ΜΜΕ, σε αυτή την έκταση, με μια προσωπική απόφαση" δηλώνει στην "Αυγή"

Την πρόθεσή της να μην είναι ξανά υποψήφια στις επόμενες βουλευτικές εκλογές γνωστοποίησε η βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Άννα Βαγενά, όπως είπε σε συναδέλφους της και εκπροσώπους φορέων σε προχθεσινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου για τις αποζημιώσεις των αγροτών του Τυρνάβου.

Όπως εξήγησε η Άννα Βαγενά στην “Αυγή”, έχει δώσει όσα ήταν να δώσει και θα πρέπει να μπουν στην πολιτική νέοι άνθρωποι. “Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένας νέος άνθρωπος και πρέπει να περιστοιχίζεται από νέους ανθρώπους” είπε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας ότι η ίδια θέλει να επικεντρωθεί στη δουλειά της στο θέατρο. Ξεκαθάρισε δε ότι δεν υπάρχει κάποιο θέμα διαφοροποίησής της σε σχέση με την πολιτική τής κυβέρνησης και τονίζει ότι “Δεν είναι σοβαρό να ασχολούνται τα ΜΜΕ, σε αυτή την έκταση, με μια προσωπική απόφαση”. Στο ίδιο μήκος κύματος, είχε αναφέρει στο ΑΠΕ ότι "η επιλογή αυτή δεν σχετίζεται ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε με την Αριστερά και δεν σημαίνει απογοήτευση, ούτε αδιαφορία για τα κοινά. Η ιδεολογία μου και η προσπάθειά μου είναι και θα είναι εκεί».

Η Άννα Βαγενά εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015. Προηγουμένως, ήταν ανεξάρτητη βουλευτής κατόπιν διαγραφής της από το ΠΑΣΟΚ εξαιτίας της καταψήφισης του δεύτερου Μνημονίου.

Φ.Κ.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Τώρα αρχίζει η πολιτική

Δυστυχώς, ο Κ. Μητσοτάκης δεν βρήκε ούτε στη δευτερολογία του χρόνο να απαντήσει σε ερωτήματα που του τέθηκαν. Έτσι, δεν είπε κουβέντα για το αφορολόγητο - παρ’ όλο που προεκλογικά είχε καταθέσει τροπολογία για τη διατήρησή του.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο