Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
16.4°C20.1°C
4 BF 51%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.4°C21.5°C
3 BF 40%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C20.5°C
3 BF 55%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.4°C21.0°C
5 BF 45%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.9°C18.9°C
2 BF 45%
Δεν θα είναι ξανά υποψήφια η Άννα Βαγενά
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δεν θα είναι ξανά υποψήφια η Άννα Βαγενά

Την πρόθεσή της να μην είναι ξανά υποψήφια στις επόμενες βουλευτικές εκλογές γνωστοποίησε η βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Άννα Βαγενά, όπως είπε σε συναδέλφους της και εκπροσώπους φορέων σε προχθεσινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου για τις αποζημιώσεις των αγροτών του Τυρνάβου.

Όπως εξήγησε η Άννα Βαγενά στην “Αυγή”, έχει δώσει όσα ήταν να δώσει και θα πρέπει να μπουν στην πολιτική νέοι άνθρωποι. “Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένας νέος άνθρωπος και πρέπει να περιστοιχίζεται από νέους ανθρώπους” είπε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας ότι η ίδια θέλει να επικεντρωθεί στη δουλειά της στο θέατρο. Ξεκαθάρισε δε ότι δεν υπάρχει κάποιο θέμα διαφοροποίησής της σε σχέση με την πολιτική τής κυβέρνησης και τονίζει ότι “Δεν είναι σοβαρό να ασχολούνται τα ΜΜΕ, σε αυτή την έκταση, με μια προσωπική απόφαση”. Στο ίδιο μήκος κύματος, είχε αναφέρει στο ΑΠΕ ότι "η επιλογή αυτή δεν σχετίζεται ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε με την Αριστερά και δεν σημαίνει απογοήτευση, ούτε αδιαφορία για τα κοινά. Η ιδεολογία μου και η προσπάθειά μου είναι και θα είναι εκεί».

Η Άννα Βαγενά εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015. Προηγουμένως, ήταν ανεξάρτητη βουλευτής κατόπιν διαγραφής της από το ΠΑΣΟΚ εξαιτίας της καταψήφισης του δεύτερου Μνημονίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL