Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
21.7°C26.3°C
2 BF 38%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
23 °C
20.6°C24.9°C
3 BF 38%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
19.4°C24.3°C
2 BF 55%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.4°C21.6°C
2 BF 64%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
21.9°C23.5°C
0 BF 37%
Αλ. Φλαμπουράρης: Η καθυστέρηση για το Ελληνικό άξιζε γιατί είχε θετικά αποτελέσματα (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αλ. Φλαμπουράρης: Η καθυστέρηση για το Ελληνικό άξιζε γιατί είχε θετικά αποτελέσματα (Video)

Η αντιπολίτευση δεν μιλά για την καθυστέρηση 13 χρόνων στην επένδυση του Ελληνικού, αλλά μας κάνει κριτική γιατί την καθυστέρηση στον ένα χρόνο που ασχοληθήκαμε με αυτό το έργο, επισήμανε ο υπουργός Επικρατείας, Αλ. Φλαμπουράρης, κατά την παρέμβασή του στην συζήτηση για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Ελληνικού και της τροποποιητικής της σύμβασης.

Ο Αλ. Φλαμπουράρης υπογράμμισε ότι το master plan για το Ελληνικό που παρέλαβε η κυβέρνηση από την προηγούμενη ήταν μια «έκθεση ιδεών», χωρίς καν τοπογραφικό σχέδιο.

Ο υπουργός Επικρατείας τόνισε ότι η κυβέρνηση σε μεγάλο βαθμό κατάφερε να βελτιώσει την σύμβαση μιλώντας για μια «καθυστέρηση που άξιζε», γιατί είχε θετικά αποτελέσματα. Ο Αλ. Φλαμπουράρης αναρωτήθηκε αν δεν είναι θετικό που 300,000 στρέμματα πρασίνου προσθέτονται στα υπάρχοντα 2 εκατ. στρέμματα πρασίνου και μειώνεται η δόμηση.

Ο υπουργός Επικρατείας σημείωσε ακόμα το ένα χιλιόμετρο ανοιχτής παραλίας που καθιερώνεται, ενώ πρόσθεσε ότι η σύμβαση της προηγούμενης κυβέρνησης έδιωχνε τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Άγ. Κοσμά από το Ελληνικό, ενώ με την σημερινή σύμβαση οι εγκαταστάσεις θα μεταφερθούν στο μητροπολιτικό πάρκο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL