Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
20.2°C21.6°C
2 BF 73%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
15 °C
13.8°C16.2°C
2 BF 89%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
16.6°C19.0°C
2 BF 76%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
27 °C
23.8°C26.8°C
6 BF 34%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
14.9°C15.7°C
0 BF 100%
Επιτέλους, η Ν.Δ. ανακάλυψε τη διαπλοκή
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Επιτέλους, η Ν.Δ. ανακάλυψε τη διαπλοκή

Παρά τις αναλυτικές απαντήσεις του διευθύνοντος συμβούλου της “Αυγής”, Δ. Στούμπου, στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ, η Ν.Δ. επέλεξε χθες βράδυ να διαστρέψει εκ νέου την πραγματικότητα για να ισχυριστεί μέσω του εκπροσώπου της ότι “στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής το δήθεν ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ κατέρρευσε με πάταγο”.

“Αποκαλύφθηκε ότι στην 'Αυγή', στο καθημερινό 'Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως' και 'λειτουργικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ', όπως οι ίδιοι την αποκαλούν, συναντιούνται διαπλοκή, ύποπτη πρακτική, αδιαφάνεια και συναλλαγή” επισήμανε χαρακτηριστικά ο Γ. Κουμουτσάκος, καταλήγοντας στο... συμπέρασμα ότι “στην εποχή ΣΥΡΙΖΑ μια παραδοσιακή εφημερίδα της Αριστεράς μεταλλάσσεται διαγράφοντας την ίδια της την ιστορία”. Μάλιστα, εμφανιζόμενος σαν... θεματοφύλακας των αξιών της Αριστεράς, τόνισε για την εφημερίδα ότι “οι συνεπείς αριστεροί πολίτες δεν θα την αναγνωρίζουν πια”, για να καταλήξει πως “τη γνωρίζουν όμως όλοι οι Έλληνες”.

Να απαντήσουμε και πάλι στην προπαγάνδα της Ν.Δ. δεν έχει νόημα. Ας επισημάνουμε μόνο ότι έπρεπε να μεταβεί ο Δ. Στούμπος στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για να σχολιάσει η Ν.Δ. κάποια από τις τρανταχτές αποκαλύψεις της. Η Ν.Δ. “κατάπιε” την κατάθεση του εκδότη των “Παραπολιτικών” Γ. Κουρτάκη για το τηλεφώνημα Σαμαρά σχετικά με τον... “παναθηναϊκάκια” εισαγγελέα, δεν είπε ποτέ κουβέντα για την ομολογία του Παν. Ψυχάρη ότι πήρε δάνεια με... “αέρα”, δεν “είδε” την κατάθεση Αλαφούζου, ούτε την παραδοχή του Φ. Μπόμπολα για την ευθύνη των εκδοτών ως προς το αδιέξοδο του Mega. Ούτε την πείραξε η προκλητική άρνηση του εκδότη Θ. Αναστασιάδη να καταθέσει. Όπως επίσης ακόμη αναμένονται οι απαντήσεις για το απλήρωτο δάνειο της οικογένειας Μητσοτάκη προς την Τράπεζα Πειραιώς από τον “Κήρυκα Χανίων”, στον οποίο ήταν μέτοχος ο νυν πρόεδρος της Ν.Δ.!

Ολόκληρη η κατάθεση του Δ. Στούμπου
στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής (Video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL