Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
23.5°C26.6°C
3 BF 38%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
20.2°C25.3°C
3 BF 38%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.9°C22.1°C
3 BF 56%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
22 °C
19.8°C23.8°C
5 BF 52%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
24.0°C24.9°C
3 BF 36%
Ν. Παππάς: Οι νόμοι ισχύουν για όλους ανεξαρτήτως τσέπης, ονόματος και ενδόξου παρελθόντος ή μέλλοντος (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ν. Παππάς: Οι νόμοι ισχύουν για όλους ανεξαρτήτως τσέπης, ονόματος και ενδόξου παρελθόντος ή μέλλοντος (Video)

«Οι νόμοι ισχύουν για όλους ανεξαρτήτως τσέπης, ονόματος και ενδόξου παρελθόντος ή μέλλοντος», τόνισε στη Βουλή ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, απαντώντας σε ερώτηση του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου. Ο Ν. Παππάς κάλεσε τη ΝΔ να ανασκευάσει και να αναγνωρίσει το αποτέλεσμα του διαγωνισμού.

«Τρόπος για υπέρβαση της νομιμότητας δεν υπάρχει και κανείς να μην προκαλεί την τύχη του. Οι νόμοι ισχύουν για όλους ανεξαρτήτως τσέπης, ονόματος και ενδόξου παρελθόντος ή μέλλοντος. Όποιος νομίζει ότι τρομοκρατώντας δημόσιους λειτουργούς μπορεί να παρακάμψει την διαδικασία αδειοδότησης μετά από 30 χρόνια, πλανάται πλάνην οικτράν», επεσήμανε ο Ν. Παππάς, ανακοινώνοντας ότι από τον Γενάρη του 2015 εισπράχθηκαν 50 εκατ. ευρώ για το τέλος χρήσης συχνοτήτων και τον φόρο διαφημίσεων που οι κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν εφάρμοζαν.

Ο Ν. Παππάς κάλεσε τη ΝΔ «να ανασκευάσει, να ανακαλέσει την γραμμή ακύρωσης του διαγωνισμού». Η ΝΔ θα ακυρώσει τις άδειες «για να τις δώσει σε ποιους; Θα επαναφέρει αυτό το καθεστώς;», αναρωτήθηκε και την κάλεσε «να μιλήσει για τις αποφάσεις του ΣτΕ που λέει ότι υπάρχει δημόσιο συμφέρον για την ολοκλήρωση του διαγωνισμού».

Ακόμη ο υπουργός Επικρατείας απάντησε στον Θοδωρή Ρουσόπουλο που επιτέθηκε στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. Αναφέρθηκε σε προκατόχους του που «έχουν πάρει το ξίφος και μας επιτίθενται. Τους καλώ να τιμήσουν το παρελθόν τους, να εξηγήσουν γιατί δεν έγινε διαγωνισμός επί των ημερών τους. Τους πίεσε κάποιος; Τους έβαζε τρικλοποδιές; Τους απείλησε;».

«Οι μάχες που ξεκίνησαν επί πρωθυπουργίας Καραμανλή κορυφώνονται. Δεν μπορώ να καταλάβω πως νοιώθει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά οι νεοδημοκράτες, όπως εγώ, ξέρω πως νοιώθουν ότι ο αγώνας κατά των νταβαντζήδων τώρα δικαιώνεται", υπογράμμισε ο Ν. Νικολόπουλος καλώντας τον Ν. Παππά την Τετάρτη «να μας κάνετε περήφανους, να πετύχετε εκείνο που δεν πέτυχε η κυβέρνηση Καραμανλή, και αφήστε τον Κούλη, ο λαός καταλαβαίνει, βλέπει τους φίλους του».

Όσον αφορά την κλοπή της εικόνας της ΕΡΤ από τον ΣΚΑΪ τον Δεκαπενταύγουστο ο Ν. Παππάς υπογράμμισε ότι ΕΡΤ θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά. «Πρόκειται για εξόφθαλμή κλοπή που προσβάλλει την περιουσία της ΕΡΤ», υπογράμμισε ο υπουργός Επικρατείας και επεσήμανε πως «αυτό που είναι εξωφρενικό είναι πως όταν πιάστηκαν με την γίδα στην πλάτη, αντί να ζητήσουν συγγνώμη, ζήτησαν και τα ρέστα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL