Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.1°C19.7°C
4 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
13.6°C15.7°C
3 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
13.3°C16.5°C
3 BF 78%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.3°C20.8°C
3 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
12.9°C16.9°C
4 BF 82%
Κ. Γκιουλέκας: Θέμα της ελληνικής δικαιοσύνης η παραπομπή Γεωργίου και όχι της ΕΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κ. Γκιουλέκας: Θέμα της ελληνικής δικαιοσύνης η παραπομπή Γεωργίου και όχι της ΕΕ

Θέμα της ελληνικής Δικαιοσύνης είναι η παραπομπή του πρώην προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέα Γεωργίου, στη Δικαιοσύνη «και δεν έχει σχέση κανείς αξιωματούχος να εμπλέκεται σε αυτό» δήλωσε στον ραδιοσταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM» ο βουλευτής Θεσσαλονίκης της ΝΔ Κώστας Γκιουλέκας.

Σχολιάζοντας την επιστολή-παρέμβαση της Κομισιόν στο θέμα, ο βουλευτής της ΝΔ τόνισε: «Πρώτη φορά βλέπω αξιωματούχους της ΕΕ να εμπλέκονται σ' ένα θέμα που βρίσκεται στη δικαστική του διερεύνηση. Ξανά παραπέμπεται για κακούργημα ο κ. Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ για παραποίηση των στοιχείων του ελλείμματος και αυτό αφορά την ελληνική Δικαιοσύνη και δεν έχει σχέση κανείς αξιωματούχος να εμπλέκεται σε αυτό».

Για τη θέση της ΝΔ στο συγκεκριμένο ζήτημα, ο κ. Γκιουλέκας υπογράμμισε: «Περιμένουμε τη διαλεύκανση της Δικαιοσύνης. Μέσα από αυτή τη διαδικασία θα φανεί τι τραγικό έγινε εκείνη την περίοδο και πώς οδηγηθήκαμε υπό τη διακυβέρνηση του τόπου από τον Γιώργο Παπανδρέου στο ΔΝΤ. Ήταν ουσιαστικά η αρχή του τέλους, μπαίνοντας σε μια μακρά περίοδο, μιας πρωτοφανούς οικονομικά κρίσης που έχει πολτοποιηθεί η ζωή του κάθε Έλληνα πολίτη».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL