Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
17.3°C19.6°C
3 BF 57%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
12.4°C16.2°C
4 BF 74%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
15.0°C17.1°C
4 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
16.1°C17.7°C
3 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.0°C18.0°C
3 BF 61%
Παραιτήθηκε ο Δημήτρης Τάπας από την Ν.Ε Σερρών
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Παραιτήθηκε ο Δημήτρης Τάπας από την Ν.Ε Σερρών

Την παραίτηση του από μέλος της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ υπέβαλλε ο Δημήτρης Τάπας την Δευτέρα 22 Αυγούστου ύστερα από το θόρυβο που προκλήθηκε για την συμμετοχή του στον διαγωνισμό σίτισης των προσφύγων στο Κέντρο Φιλοξενίας στις εγκαταστάσεις του πρώην ΚΕΓΕ

"Σας ανακοινώνω την παραίτησή μου από μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής και από αναπληρωτής Συντονιστής της. Προβαίνω σ΄ αυτή την ενέργεια για λόγους κομματικής και προσωπικής ευθιξίας" σημειώνει στην επιστολή του κάνει λόγο για "ανήκουστες και ψευδείς διαδόσεις" όσα γράφτηκαν  σε βάρος του.

Η βουλευτής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ, Αφροδίτη Σταμπουλή, σε συνέντευξή της, σχολιάζοντας τις αναφορές του τοπικού Τύπου για  την υπόθεση διαγωνισμού σίτισης των προσφύγων που φιλοξενούνται στις περιοχή,  είχε μιλήσει για ηθικό ασυμβίβαστο αφού η κόρη του έχει αναλάβει υπεύθυνη του κέντρου. Υπάρχει "τεράστιο ηθικό θέμα, ότι η Συντονίστρια του χώρου η κ.Χρύσα Τάπα είναι κόρη του κ.Τάπα, δηλαδή η κ.Τάπα που θα παραλαμβάνει τα τρόφιμα που θα φέρνει ο πατέρας της και θα τα ελέγχει και υποτίθεται ότι θα πάρει και κάποια μέτρα αν κάτι δεν είναι όπως πρέπει" είχε τονίσει σε παρέμβασή της  στην τηλεόραση Επιλογές η Αφροδίτη Σταμπουλή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL