Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
13.1°C18.0°C
0 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
14.6°C17.3°C
2 BF 63%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
13.0°C14.4°C
1 BF 77%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
13.8°C16.1°C
2 BF 54%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
10 °C
9.9°C13.4°C
1 BF 81%
Κ. Ζαχαριάδης: / Κ. Ζαχαριάδης: "Κανείς στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ δεν σκέφτεται τις εκλογές"
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κ. Ζαχαριάδης: / Κ. Ζαχαριάδης: "Κανείς στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ δεν σκέφτεται τις εκλογές"

Την απόλυτη απόρριψη των στελεχών της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να βρίσκει η εκλογολογία που ματαίως προσπαθεί να καλλιεργήσει η αντιπολίτευση.

Μετά τις ξεκάθαρες και δηκτικές δηλώσεις την Τρίτη από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, αλλά και την κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη, χθες κάθε σενάριο απέρριψε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης. Απαντώντας σε ερώτημα του “Βήμα FM” αν η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα ήταν μήνυμα προς προς το εσωτερικό, ο Κώστας Ζαχαριαδης υπογράμμισε: “Εξ όσων γνωρίζω κανείς στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ δεν σκέφτεται τις εκλογές”. “Αυτό το οποίο σκεφτόμαστε στον ΣΥΡΙΖΑ είναι πώς θα επιταχύνουμε το κυβερνητικό έργο και το μεταρρυθμιστικό έργο το οποίο έχουμε να κάνουμε την επόμενη περίοδο και πώς θα βγάλουμε τη χώρα από την κρίση ολοκληρώνοντας το τρίτο πρόγραμμα” συμπλήρωσε.

Στο ίδιο μήκος κύματος ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας στον “Real FM 97,8”, τόνισε πως «αυτή τη στιγμή όποιος ζητεί εκλογές, δεν αντιλαμβάνεται σε ποια κατάσταση βρίσκεται η χώρα». «Η χώρα, για να αντιμετωπίσει αυτά που πρέπει να αντιμετωπίσει, έχει ανάγκη από πολιτική σταθερότητα” πρόσθεσε επαναλαμβάνοντας πως “η κυβέρνηση δεν έχει τέτοια πρόθεση”.

Παρέμβαση ΚΚΕ στην εκλογολογία

Την πάγια θέση του ότι κάθε αντιπαράθεση της κυβέρνησης με τη Ν.Δ. και τα άλλα κόμματα, άρα και αυτή για τις εκλογές, "έχει στόχο να κρύψει την κοινή υπογραφή τους στην αντιλαϊκή πολιτική" επανέλαβε χθες το ΚΚΕ προβάλλοντας ως "μόνη ελπίδα για τον λαό ένα μαζικό, οργανωμένο κίνημα ρήξης και ανατροπής, χειραφετημένο απ’ τις λογικές του 'μικρότερου κακού' και της επιλογής 'διαχειριστή' της σημερινής βαρβαρότητας".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL