Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
15.9°C18.5°C
4 BF 57%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
16.3°C21.0°C
3 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.7°C19.9°C
3 BF 52%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.8°C19.8°C
6 BF 51%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.9°C17.9°C
2 BF 45%
Το ΠΑΣΟΚ να μην διαστρεβλώνει κώδικες που ποτέ δεν σεβάστηκε, σημειώνουν κυβερνητικές πηγές
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Το ΠΑΣΟΚ να μην διαστρεβλώνει κώδικες που ποτέ δεν σεβάστηκε, σημειώνουν κυβερνητικές πηγές

“Η μετάβαση του πρωθυπουργού και της κυβερνητικής αντιπροσωπίας στην Πάρο γίνεται κατόπιν πρόσκλησης της Aegean η οποία διοργανώνει αυθημερόν ειδική πτήση προς και από την Πάρο στο πλαίσιο του εορτασμού των εγκαινίων του νέου αεροδρομίου”, αναφέρουν κυβερνητικοί κύκλοι απαντώντας στο ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με το Μέγαρο Μαξίμου, “δεν προκύπτει καμία παραβίαση διάταξης, δεδομένου ότι δεν πρόκειται για προγραμματισμένη εμπορική πτήση της εταιρείας, της οποίας τα εισιτήρια δωρίζονται σε βουλευτές ή μέλη της κυβέρνησης, αλλά είναι μια εξαρχής ειδική πτήση ως μέρος της εκδήλωσης των εγκαινίων, που δεν συνιστά ούτε παροχή ούτε δώρο”.

Επιπρόσθετα, κύκλοι της κυβέρνησης αναφέρουν ότι το ΠΑΣΟΚ “συνηθισμένο σε δώρα και παροχές καλά θα κάνει να μην διαστρεβλώνει κώδικες που ποτέ δεν σεβάστηκε”.

Τέλος οι ίδιες πηγές δεν παραλείπου να σημειώσουν ότι “για τη «άγονη γραμμή Αθήνα-Πάρος» οι κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δαπανούσαν 4,5 εκ. ευρώ το χρόνο σε επιδοτήσεις. Η νέα γραμμή Αθήνα-Πάρος δεν στοιχίζει ούτε ένα ευρώ στο ελληνικό δημόσιο”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL