Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
18 °C
16.2°C19.3°C
1 BF 87%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
12.6°C14.9°C
1 BF 91%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
16.0°C19.4°C
4 BF 77%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
19 °C
18.3°C19.9°C
3 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Ομίχλη
11 °C
10.9°C12.4°C
0 BF 100%
"Ανεπίτρεπτη ολιγωρία" στην ΕΛ.ΑΣ. καταλογίζει η Εισαγγελία
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

"Ανεπίτρεπτη ολιγωρία" στην ΕΛ.ΑΣ. καταλογίζει η Εισαγγελία

«Ανεπίτρεπτη ολιγωρία» καταλογίζει στην Aστυνομία η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σύρμω Κακαλή για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τους «κατασκηνωτές» του No Border Camp και με χθεσινή της νέα παραγγελία προς τη Γενική Αστυνομικη Διεύθυνση Θεσσαλονίκης ζητεί να τηρηθεί η αυτόφωρη διαδικασία και να σχηματιστούν δικογραφίες για όσους παρανομούν, όπως ήδη είχε διατάξει.

Η κ. Κακαλή, μετά την εισβολή ομάδας νεαρών που συμμετέχουν στο No Border Camp στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης ασκεί ασφυκτική πίεση στις αστυνομικές αρχές, τονίζοντας ότι «αποτελεί αυτονόητο υπηρεσιακό σας καθήκον» (σ.σ.: της ΕΛ.ΑΣ.) να δράσει κατά των «κατασκηνωτών» στο ΑΠΘ που τελούν αυτόφωρα αδικήματα. «Παρά ταύτα, συνεχίζετε να επιδεικνύετε ανεπίτρεπτη ολιγωρία, με αποτέλεσμα να κλιμακώνονται οι ενέργειες αυτών που διαπράττουν αξιόποινες πράξεις, όπως συνέβη στις 21.7.2016 με τις διακεκριμένες φθορές που υπέστη το δημαρχείο Θεσσαλονίκης» αναφέρει η εισαγγελέας.

Εκκένωση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Στο μεταξύ οι πρυτανικές αρχές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας εκκένωσαν χθες τα κτήρια του ιδρύματος υπό τον φόβο κατάληψής τους από τους No Border.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL