Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Α. Γεωργιάδης: Δεν κρατάω κακία – Να έρθουν να μιλήσουμε και ξεχνώ και τη μπουνιά και τον καφέ

ΑΠΕ

Ότι δεν κρατάει κακία και πως “αν θέλει αύριο ο σύλλογος να έρθει στο γραφείο μου να μου πουν τα προβλήματά τους ξεχνώ και τη μπουνιά και τον καφέ”, δήλωσε μιλώντας στο ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, λίγη ώρα μετά τα γεγονότα στο νοσοκομείο “Αττικόν”.

Ότι δεν κρατάει κακία και πως "αν θέλει αύριο ο σύλλογος να έρθει στο γραφείο μου να μου πουν τα προβλήματά τους ξεχνώ και τη μπουνιά και τον καφέ", δήλωσε μιλώντας στο ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, λίγη ώρα μετά τα γεγονότα στο νοσοκομείο "Αττικόν".

"Είναι αδιανόητο να απαγορεύουν στον υπουργό να επισκεφθεί ένα νοσοκομείο το οποίο είναι υπό την εποπτεία του, αλλά και να ασκούν βία πάνω στον υπουργό", ισχυρίστηκε και πρόσθεσε: "Δεν τους φοβάμαι. Πιστεύω ότι στη χώρα αυτή έχουμε όλοι δικαίωμα να πούμε τη γνώμη μας".

Επιπλέον, ο υπ. Υγείας μίλησε για "έκφραση βίας από ένα συγκεκριμένο πολιτικό χώρο", τον οποίο απέφυγε να κατονομάσει.

Όσον αφορά τα γεγονότα αυτά καθεαυτά, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι εργαζόμενοι του νοσοκομείου μαζί "με διάφορους περιφερόμενους" είχαν συγκεντρωθεί στην κεντρική είσοδο και για αυτό η αστυνομία του πρότεινε να πάει στο αμφιθέατρο από άλλη είσοδο, ωστόσο εκείνος επέλεξε να κατέβει από το αυτοκίνητό του, προκειμένου να συναντήσει και να μιλήσει με τους συγκεντρωμένους.

"Μόλις κατεβήκαμε από το αυτοκίνητο πετάξανε έναν καφέ παρόλα αυτά συνεχίσαμε πολύ ήρεμα και μιλήσαμε με τους εργαζόμενους. Φωνάζανε κάτι συνθήματα", δήλωσε, ενώ υποστήριξε ότι λίγο μετά, όταν επιχείρησε να προχωρήσει, τον έσπρωξαν και τον χτύπησαν.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Οι ρωγμές στο τείχος

Οι περιοδείες του Τσίπρα και των άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και οι συναντήσεις τους με τον κόσμο του εμπορίου, της εστίασης και της μικρής επιχειρηματικότητας δημιουργούν ένα σοβαρό ρήγμα στο επικοινωνιακό τείχος που έχει σηκώσει η κυβέρνηση γύρω από την πολιτική της.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις